ponedjeljak, 3. rujna 2018.

MELVITA: L'Or Bio njegujuće suho ulje [RECENZIJA]

Danas vam želim predstaviti jedan proizvod koji svakako morate isprobati, a vjerujem da će vas itekako zainteresirati kada vam kažem da se radi o iznimno njegujućem, dragocjenom suhom ulju koje njeguje kožu i kosu. Sigurno ste, baš kao i ja, sanjale o proizvodu koji ćete moći koristiti i na licu i na kosi i na tijelu te koji će vam pružiti onaj profinjeni dašak luksuza, kao da ste u raskošnom spa salonu. Jesam li privukla vašu pažnju? :) onda mogu reći da se pod ovim opisom krije Melvita L'Or Bio nježno suho ulje.


Što kaže Melvita?
MELVITA je preciznošću zlatara dizajnirala certificirano organsku kolekciju L'OR BIO. Otkrijte jedinstvenu sinergiju pet dragocjenih organskih ulja, bogatih omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, koja će revitalizirati vašu kožu lica i tijela te kosu. Dragocjena kombinacija Arganovog ulja iz Maroka, Kendi ulja iz Indonezije te Pacaxi i Inca Incii Buriti iz Amazonije, dubinski njeguje i hrani kožu i kosu, dok miris kolekcije oduševljava bogatstvom i profinjenošću. Ulje za tijelo Melvita L'Or Bio vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu. Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.


Svojstva:
  • njeguje lice, kožu i kosu
  • ostavlja kožu i kožu baršunasto mekanom
  • pruža kosi sjaj
  • krasno miriše
  • brzo upijajuće

Moji dojmovi: Već prvi pogled na bočicu opravdava naziv "extraordinary oil", a kada se susretnete se sadržajem bočice i svilenkastom, nježnom teksturom ovog iznimnog ulja biti će vam jasno zašto je ovo ulje tako posebno. Upravo zbog te lagane, svilenkaste uljne teksture koja se ekspresno upija ovo ulje mogu koristiti svi tipovi kože i kose željni kvalitetne njege i hidratacije. Možete ga koristiti na licu kao dio jutarnje njege jer lijepo zagladi i ostavlja kožu baršunasto nježnom tijekom cijelog dana, bez masnog sjaja. Osobno ga obožavam koristiti na kosi jer ju neće zamastiti, a daje joj blistavi sjaj, mekoću i podatnost te odlično zagladi i prikrije stršeće ili ispucale vrhove. Odlično funkcionira i na koži tijela, no moj primjerak je od 50 ml tako da ga štedim dok ga ne potrošim i uzmem veće pakiranje od 100 ml koje je još praktičnije jer ima raspršivač. Ipak, povremeno se počastim pa ga nakon tuširanja umasiram u vlažnu kožu što rezultira ultra mekom, svilenkasto glatkom i fantastično mirisnom kožom. I za kraj, da - miris ovog ulja je božanstven, nježan, umirujuć i opuštajuć...u mojim mislima tako mirišu egzotične havajske plaže tako da uz ovo ulje u mislima tako lako otputujem na neko egzotično i mirno mjesto :) savršeno za opuštanje prije spavanja.

Ocjena: 5+



Gdje kupiti: Notino webshop

Volite li koristiti suha ulja? Koji je vaš omiljeni Melvita proizvod?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates