srijeda, 21. prosinca 2016.

YVES ROCHER: Klementina i začini

Zadnja je na redu recenzija blagdanske kolekcije koja mi je definitivno favorit. Radi se o kolekciji Klementina i začini za koju zapravo nisam imala velika očekivanja, a pokazala se kao pun pogodak :) i inače volim klementine pa ne čudi kako me baš ovaj miris oborio s nogu.


Gel za tuširanje i kupka Klementina & začini

Što kaže Yves Rocher?
Uživajte pod tušem okruženi mirisom blagdana! Prekrasan miris klementine i začina okružuje vašu kupaonicu i donosi osjećaj slavlja. Formula obogaćena vodicom organskog različka nježno čisti vašu kožu. Sastojci biljnog podrijetla: esencijalno ulje klementine *, esencijalna ulja anisa *, korijandera *, cimeta, đumbira* i klinčića *, vodica organskog različka.

* Esencijalna ulja sadržana u mirisu


Moji dojmovi: Pjenušava, mirisna i očaravajuća kupka koju je naprosto šteta koristiti isključivo kao gel za tuširanje. Gelaste je teksture i u dodiru s vodom stvara bogatu pjenu što ju čini savršenom za uživanje u kadi punoj opojnog i sočnog mirisa klementine i začina od kojih dominira cimet. Ako ste ljubiteljice toplih, sočnih, zimskih mirisa onda će vam se ova kupka/gel za tuširanje sigurno svidjeti. Nisam primijetila isušivanje kože čak niti u ovim hladnim zimskim danima što je odlično, a miris se na koži zadržava i nakon tuširanja.

Ocjena: 5+


Mirisni losion za tijelo Klementina & začini

Što kaže Yves Rocher?
Neodoljivo mirisna i svilenkasta koža. Ovaj losion za tijelo će vas razmaziti svojim voćnim mirisom klementine i finih začina. Lagana, tekuća tekstura obogaćena organskim shea maslacem i uljem slatkog badema brzo se upija i ostavlja vašu kožu delikatno mirisnom.
Sastojci biljnog podrijetla: esencijalno ulje klementine *, esencijalna ulja anisa *, korijandera *, cimeta, đumbira* i klinčića *, organski shea maslac, vodica organskog različka, ulje slatkog badema.

* Esencijalna ulja sadržana u mirisu


Moji dojmovi: Kao izvrsna nadopuna gela za tuširanje/kupke stiže losion za tijelo sa istim mirisnim notama. Kremaste je, hidratantne i nemasne teksture koja se lako razmazuje i vrlo brzo upija u kožu ostavljajući ju mekom i mirisnom. Veliki plus je što se brzo upija, kao i činjenica da se miris poprilično dugo zadržava na koži. Miris je kao što sam već spomenula čaroban, jedan od najugodnijih mirisa koje sam isprobala - slatkast, topao i romantičan.

Ocjena: 5+


Jeste li već isprobale ovu blagdansku kolekciju? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR uzorci

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates