utorak, 6. prosinca 2016.

NAJAVA: essence trendovska kolekcija “the little x-mas factory”

Kako nam se lagano približava sam Božić, sve je više predivnih blagdanskih kolekcija kojima je jednostavno nemoguće odoljeti. Jedna takva stiže nam iz našeg dragog Essence-a!

Dragi djede! Essence je primio sve božićne liste želja i vrijedni vilenjaci djeda božićnjaka rade sve što je u njihovoj moći kako bi pripremili savršeno iznenađenje. Rezultat je: nova trendovska kolekcija "“the little x-mas factory”, koja će biti dostupna u trgovinama kako bi ostvarila sve tvoje beauty snove. Klasične boje poput zlatne ili zelene u kombinaciji su s cool ružičastom. Apsolutni x-musts su paleta sjenila i dvije mini kreme za ruke božićnog mirisa. Blagdanska čestitka – iz essence!


essence “the little x-mas factory” će biti dostupna na prodajnim mjestima Dm-a, Bipe, Kozma i Konzuma, do isteka zaliha.

essence the little x-mas factory – paleta sjenila


Melting away! Paleta sjenila s pet svjetlucavih boja stvara zapanjujuće make-up stilove za oči, a otisnuti uzorak na teksturi zasigurno će otopiti tvoje srce. Dostupna u 01 north pole express delivery.

Cijena: 34,90 kn

essence the little x-mas factory – tekući zlatni tuš za oči


Golden times. Tekući tuš za oči s dugim aplikatorom stvara zlatne stilove za glamurozni izgled. Dostupan u 01 ho-ho- ho.

Cijena: 23,90 kn

essence the little x-mas factory – boja za usne


Ispod imele! Boja za usne boji usne u raskošno svijetlo ružičastu koja zasigurno traje. Dostupna u 01 all i want for x-mas is you.

Cijena: 25,90 kn

essence the little x-mas factory – 2u1 core korektor


Vilinska ljepota! Vilinski ten nije problem zahvaljujući korektoru prozirne osnove koja izjednačava nepravilnosti, dok nude tekstura prekriva nečistoće na koži. Dostupan u 01 elf-approved!.

Cijena: 23,90 kn

essence the little x-mas factory – paleta za konturiranje


Fabulous face. Paleta sadrži tamnu boju za sjenčanje i nijansu highlightera za naglašavanje. Sa slatkim uzorkom poklon mašne na površini teksture. Dostupna u 01 elf yourself!.

Cijena: 28,90 kn

essence the little x-mas factory – lak za nokte


Boje Božića. Zlatna sa foil završetkom, bijela sa svijetlim sjajem, kao i ružičasta i zelena bez sumnje su favoriti Djeda Božićnjaka. Dostupan u 01 i still believe in santa claus, 02 let´s take an elfie, 03 santa baby i 04 meet me under the mistletoe.

Cijena: 16,90 kn

essence the little x-mas factory – naljepnice za nokte


Bling-bling! Naljepnice stvaraju zlatnu mrežu na površini noktiju kako bi ih pretvorile u prave dragulje! Dostupne u 01 santa´s back in town.

Cijena: 10,90 kn

essence the little x-mas factory – mini krema za ruke


Delicious care. Dvije kreme za ruke s mirisom vanilije i božićnih kolačića dolaze u praktičnoj mini veličini kako bi mazile ruke svih vrijednih božićnih pomagača. Dostupna u 01 holiday hugs… i 02 …and mistletoe kisses.

Cijena: 12,90 kn

essence the little x-mas factory – toaletna voda


Smells like x-mas. Topao, slatki miris podsjeća na ugodnu zimsku atmosferu i lijepo uređene božićne tržnice i izloge. Čokoladna-brusnica i nektarina u gornjoj noti, frezija i božuri u srednjoj noti te karamela, vanilija i tonka bean u osnovnoj noti, karakteristični su sastojci ove toaletne vode. Dostupna u 30ml, 01 it´s magic.

Cijena: 42,90 kn

Kako vam se sviđa ova blagdanska kolekcija? Koji su vaši favoriti?

1 komentar:

  1. Ajme,sve je predivno. Essence si je baš dao truda ovog puta! Najviše me zanima zlatni tuš (kojeg ću si vjv i uzet), paleta sjenila je zanimljiva (primjećujem da su posudili motiv iz Kyliene šminke) i def. ću si uzet jednu od ovih mini kremica za ruke, savršeno za božićno vrijeme *.*

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates