srijeda, 16. prosinca 2015.

Najbolji proizvodi u 2015. - preparativa

Nakon što sam vam predstavila najbolje od dekorative u 2015. godini, vrijeme je za pregled najboljih proizvoda iz kategorije preparativa. Ove godine isprobala sam stvarno puno preparativnih proizvoda. Sa većinom sam bila zadovoljna, ali neki su se ipak kvalitetom istaknuli i zaslužili titulu najboljih proizvoda u 2015. godini.

NAJBOLJI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA



Nivea All-in-one tj. 3-in-1 gel za čišćenje se definitivno pokazao najučinkovitijim za borbu sa pretjeranim lučenjem sebuma i miteserima (naravno, u kombinaciji sa ostalim proizvodima za njegu lica). Kako se radi o gelu za dubinsko čišćenje ne koristim ga svakodnevno, a odličan se pokazao i kao maska. Jedan od onih multifunkcionalnih proizvoda koje trebate u svojoj kolekciji.

NAJBOLJI PILING


Otkad sam ga isprobala znala sam da će Manhattan Clearface scrub biti moj najdraži piling za lice. Čestice ovog pilinga su vrlo sitne i nježne tako da se može koristiti svakodnevno (naravno suhoj koži to ne bih preporučila, ali njoj ovaj piling nije namijenjen) bez ikakvih negativnih posljedica. Uz redovito korištenje smanjuje vraćanje dosadnih mitesera i sprječava nakupljanje nečistoća te začepljenje pora koje dovodi do stvaranja akni.

NAJBOLJI TONIK


U moru tonika koje sam isprobala ove godine, najjači dojam na mene je ostavio Byphasse tonik koji dolazi u maksi pakiranju, a cijenom je vrlo pristupačan. Odlično osvježava lice, ugodnog je cvjetnog mirisa i uklanja višak masnoće sa lica. Daje licu jedan zdrav i osvježen izgled, a ukoliko postoji nekakva iritacija brzo ju smiri. 

NAJBOLJA MICELARNA VODICA


Micelarna koja me oduševila je Olivalova micelarna s uljem smilja. Da moj stav nije subjektivan govori i činjenica kako je ova micelarna dobitnica Natrue, međunarodnog certifikata prirodne kozmetike. Pogodna je za sve tipove kože jer ne isušuje, a ulje smilja odlično njeguje i usporava starenje kože i nastanak bora.

NAJBOLJA KREMA ZA LICE


O Uriage Hyseac 3-Regul kremi ću vam tek pisati, a već sada mogu reći kako se radi o najboljoj kremi za njegu masne i nečiste kože sklone aknama. U početku korištenja mi je izašlo par potkožnih akni, ali to je bio znak da krema djeluje. Sada nakon mjesec dana korištenja mogu reći da moja koža nikada nije bila ovako čista, a ova krema je definitivno najveće otkriće u 2015. godini.

NAJBOLJA MASKA ZA LICE


Titulu najbolje maske za lice zaslužila je Paula's Choice Balancing maska koja je idealna za mješovitu kožu. Ujednačava ten, omekšava grubu kožu (na mjestima gdje je sklona isušivanju), smanjuje lučenje sebuma i pomaže u borbi s mitiserima. Ukratko: maska pomaže kod svih problema koji se mogu pojaviti kod mješovite i nečiste kože.

NAJBOLJI SERUM ZA LICE


Ljeti se borim sa masnim čelom i po tom pitanju mi je najviše pomogao John Masters Organics serum od medvjetke. Neke od njegovih prednosti su matiranje kritičnih područja, ubrzano zacjeljivanje prištića i ubrzavanje procesa regeneracije kože nakon oštećenja od istiskivanja prištića. Super je kao podloga za makeup i što je najvažnije ne isušuje kožu sklonu dehidraciji.

NAJBOLJA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU


Nuxe Creme Prodigieuse okoloočna krema je idealna za početak korištenja krema ovog tipa. Izuzetno je lagana, ali se vrlo dobro bori sa prvim boricama i laganom isušenošću ovog osjetljivog područja. Ono što mi se posebno sviđa kod ove kreme je efekt posvjetljivanja kože koji svima nama treba u danima kada se nismo baš naspavali. 

NAJBOLJA TERMALNA VODA


La Roche-Posay termalnu vodu obožavam, a posebno mi je draga zimi kada moje lice burno reagira na vjetar, hladnoću, grijanje u kući i nagle promjene temperature kod ulaska i izlaska iz kuće. Vrlo brzo umiruje nadraženu kožu, smanjuje osjećaj žarenja i odmah po nanošenju je prisutan neopisivo dobar osjećaj olakšanja na koži. Proizvod bez kojeg definitivno ne mogu :)

NAJBOLJI MULTIFUNKCIONALNI PROIZVOD


I na kraju jedan proizvod koji me apsolutno oduševio, a nisam znala gdje ga smjestiti jer ga koristim na sve moguće načine. Što reći o proizvodu koji koristim kao highlighter, kao njegu za lice i tijelo, kao njegu za kosu i kao parfem. Olival Čarobno zlatno ulje u potpunosti zaslužuje titulu najboljeg od najboljih.

Koji su preparativni proizvodi vas oduševili u 2015. godini? Dijelimo li neke favorite?

1 komentar:

  1. Odličan post :) volim čitati o favoritima, sviđaju mi se svi ovi proizvodi

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates