petak, 21. kolovoza 2020.

Summer nails

Iako je ljeto pri kraju, još uvijek nije kasno za savršen ljetni lak za nokte u ljetnim, pastelnim ili neon bojama. Volim otići na profesionalnu manikuru i trajni lak, ali isto tako volim i biti sama svoj majstor te se poigrati sa pastelnim bojama i neobičnim uzorcima. Za ljeto nekako radije biram pastelne nijanse jer one posebno lijepo naglašavaju preplanuli ten, a pri kraju ljeta se okrećem neon nijansama. U današnjem postu odlučila sam podijeliti sa vama svoje favorite za savršenu summer manikuru.


Za početak svake dobre manikure potrebno je u potpunosti ukloniti eventualne ostatke prethodne manikure, a u tu svrhu nužan je dobar odstranjivač laka za nokte. Osobno preferiram proizvode za uklanjanje laka za nokte bez acetona, čak i kada nam je tema skidanje trajnog laka.


Eveline Cosmetics Professional sredstvo za skidanje laka s noktiju bez acetona
 
Eveline sredstvo za uklanjanje laka s noktiju idealan je proizvod za brzo, jednostavno i učinkovito uklanjanje laka sa noktiju. Prednosti ovog proizvoda su njega nokta, sprječavanje isušivanja ploče nokta te brzo i kvalitetno uklanjanje laka bez ikakvih ostataka. Dodatna prednost mu je što ne sadrži aceton, a unatoč toj činjenici je vrlo učinkovit.


Makeup Revolution Neon set lakova za nokte

Kada su u pitanju neon nijanse lakova za nokte, moje preporuke i hvalospjevi idu za Makeup Revolution set lakova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije te najveće apetite ljubiteljica neon nijansi. Prije nanošenja laka bitno je prijeći preko nokta acetonom, čak i ako prethodno niste imale drugi lak, kako bi se odmastila ploča nokta. Za prekrivanje je potreban jedan sloj, a ukoliko želite intenzivniji efekt, tada će vam biti potrebna dva sloja za sjajnu i jarku boju,
 


Essie Nails lak za nokte

Za pastelne nijanse lakova za nokte tu je jedan i jedini - Essie. Kvalitete koje odlikuju Essie lakove za nokte su sjajna i jarka boja, široka paleta nijansi, jednostavna primjena uz pomoć praktičnog kistića, dugi vijek trajanja i izrazito dobra pigmentiranost. U širokoj paleti raznih boja, moj favorit su mint pastelne nijanse.

Koji su vaši favoriti za savršenu ljetnu manikuru?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates