nedjelja, 28. travnja 2019.

Victoria's Secret Coconut Passion sprej za tijelo [RECENZIJA]

Dolaskom toplijih dana mnogi od nas prave ljetnu reorganizaciju ormara i zimsku odjeću lagano guraju u dublje kuteve, a neki od nas prave i malu mirisnu reorganizaciju. Moram priznati da sam ja jedna od tih i zapravo sam jedva dočekala da mogu izvući sve moguće kokosaste ljetne mirise na svoju kozmetičku policu. Kad bolje razmislim, imam brojne kokos favorite, a s obzirom da je ljeto sve bliže mogli bismo krenuti sa njihovim predstavljanjem. Tako je danas na red došao Victoria's Secret Coconut Passion mirisni sprej za tijelo.


Što kaže Victoria's Secret?
Sprej za tijelo Victoria's Secret Coconut Passion Coconut Passion savršeno nadopunjuje miris iz iste kolekcije. Ostavlja kožu predivno mirisnom, zahvaljujući čemu vam bilo kada tijekom dana daje novu dozu energije i samopouzdanja. 


Ambalaža: Jednostavna bočica koja je nadopunjena tek daškom zlatnih detalja koji koj daju potrebnu dozu glamura i elegancije. Vjerujem da ćemo se sve složiti kako je ova bočica odličan ukras svakog kozmetičkog kutka. Osim elegantnog izgleda, krasi ju i funkcionalan raspršivač koji odlično funkcionira i ne morate se bojati da će ikada zakazati.


Moji dojmovi: Nježan, baršunast, sladak, neodoljiv, sve to opisuje ovaj miris koji je zaista teško opisati riječima. Možda bih voljela da je intenzivniji, ali ipak je riječ o ljetnom mirisu i sve više bi bilo previše. Ovako je nježno postignuta ravnoteža između svakodnevnog mirisa i senzualnog mirisa rezerviranog za vruće ljetne večeri.
Trajnost mu je odlična i pravi je gušt kada već pri kraju napornog dana i laganom naletu vjetra osjetite kako miris još uvijek traje, a da traje i traje će vas sigurno podsjetiti i vaša okolina sa komplimentima za senzualan miris. 
I za kraj tek malo tehnikalija :) vrlo se brzo upija u kožu i ne ostavlja masni trag pa odmah možete odijenuti vašu omiljenu košulju/haljinu/suknju bez opasnosti od ostavljanja mrlja. Sigurne ste čak i ukoliko slučajno špricnete po odjeći - meni se dogodilo, bez ikakvih neugodnih posljedica.
Da sumiramo: ako ste ljubiteljica slatkih kokosastih mirisa, trebate ovaj miris. Ako niste ljubiteljica slatkih kokosastih mirisa, opet trebate ovaj miris jer ćete uz njega to sigurno postati :)


Gdje kupiti: Notino webshop

Koji su vaši omiljeni ljetni mirisi? Volite li Victoria's Secret mirise?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates