četvrtak, 2. veljače 2017.

IDÉALIA INOVACIJA - Ispunite vašu kožu energijom i otkrijte njen sjaj

Nemate energije? Nedostaje Vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja traga na našoj koži. Svaka aktivnost, svaki trenutak života odnosi dio njezine kvalitete i energije. Laboratoriji Vichy su istražili utjecaj ubrzanog načina života (stres, umor, nedostatak sna, otežane životne situacije) na kvalitetu kože. Rezultati istraživanja pomogli su im u stvaranju inovativnog kompleksa koji prirodno vraća blistavost koži i otkriva njenu idealnu kvalitetu. Tako je formulirana prva Vichy njega koja ispunjava kožu energijom IDÉALIA njega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom. Novom formulom obogaćene su dnevne njege i serum iz istoimene linije, a ovogodišnja je inovacija je IDÉALIA Noćna piling-njega koja pojačava blistavost kože.


VICHY EKSPERTIZA: KOŽA I ENERGIJA

Sastojci nove generacije ldéalia proizvoda, poznati su upravo zbog brojnih prednosti, kao što su ekstrakt fermentiranog crnog čaja, ekstrakt polifenola borovnice te ekstrakt adenozina iz kukuruza, kojima koža dobiva svoj dnevni dodatak energije. Da bi se razvio ovakav inovativan kompleks koji vraća blistavost koži i otkriva njenu idealnu kvalitetu Laboratoriji Vichy su proveli brojna istraživanja u području umora kože, te izdvojili tri mehanizma koji doprinose umoru i promjeni kvalitete kože.

1. OKSIDATIVNI STRES - Već samo življenje proizvodi oksidativni stres. Štoviše, koža je oboružana alatima za borbu protiv njega. No, svaki trenutak stresa ili zamora kože i svaki sat sna manje povećavaju njegovu proizvodnju. Obrambeni sustav kože ubrzo je nadjačan. Nakon tridesete, koža sve teže i teže odolijeva njegovim napadima. S vremenom uočavamo oštećenja na stanicama i usporavanje njihove obnove. Koža postaje beživotna i bez energije.

2. STANIČNI METABOLIZAM - Kad je koža umorna, njeni generatori energije, mitohondriji, proizvode višak slobodnih radikala. No, ti radikali iskorištavaju njene resurse i mijenjaju joj stanični metabolizam. Time započinje začarani krug, a koža je ta koja plaća cijenu, žrtvujući stanice kože i epiderme.

3. GLIKACIJA - Oksidativni stres isprepliće se s još jednim ključnim faktorom u proscesu starenja stanica, poznatim kao glikacija (stvrdnjavanje kolagenskih vlakana). Ova duboka promjena u strukturi kože, koja postaje progresivna nakon 35. godine, prijeti blistavosti kože i uzrokuje pojavu sitnih bora.


NOVI ENERGIZIRAJUĆI KOMPLEKS KOJI PRIRODNO VRAĆA BLISTAVOST KOŽI I OTKRIVA NJENU IDEALNU KVALITETU:

NOVO polifenoli borovnice - S devet puta većom oksidativnom snagom od grožđa, ekstrakt divlje borovnice, a posebice njeni polifenoli, štite od slobodnih radikala. Ovo čudesno voće također je izvrsno u borbi protiv MMP-a (matriks metaloproteinaza), enzima koji polako uništavaju kolagen u
koži.

NOVO Prirodni adenozin iz kukuruza - Ovaj spoj pronašao je svoje mjesto u stručnoj formuli Idéalie zahvaljujući svojoj sposobnosti da zaštiti mitohondrije, izvore stanične energije. Kao ozbiljan razbijač umora također pridonosi povećanju proizvodnje ove energije, tj. adenozin-trifosfata.

Ekstrakt fermentiranog crnog čaj - Poznat i kao Kombucha, aktivni je sastojak linije Idéalia od samog
početka. Dobiven biotehnološkim procesom, ovaj ekstrakt dragocjene cejlonske vrste čaja odličan je za antiglikaciju, koje blokira do 79 %. Ekstrakt prirodno sadrži AHA kiseline, vitamine i polifenole, a zbog te kompleksnosti poveća blistavost i kvalitetu kože.

INOVACIJA: IDÉALIA – NOĆNA PILING-NJEGA KOJA POJAČAVA BLISTAVOST KOŽE - NOĆNA OBNOVA ZA OSJETLJIVU KOŽU. 


Samo vi spavajte, Idéalia se brine za sve! Ovaj jedinstven proizvod eliminira višak mrtvih stanica i stimulira regeneraciju kože kako bi reaktivirao sjaj na njenoj površini. Obogaćen 4-postotnom glikolnom kiselinom, radi blagi piling kože. Dokaz? Mogu ga koristiti i osobe osjetljive kože. Obogaćena aktivnim ekstraktima fermentiranog crnog čaja i polifenolima borovnice, ova čudesna vodica nameće se kao pravi pravcati noćni serum. Nanesite je blazinicom svaku večer (nakon skidanja šminke) i probudite se s kožom koja je ljepša, glađa i životnija, bez ispiranja. Ne ustručavajte se nanijeti preko nje noćnu kremu, ako vam koža zahtijeva malo više udobnosti. Uz ovu novu formulu, dokazano je, samo je jedna noć dovoljna kako bi se koži vratila blistavost. S vremenom blijede čak i mrlje, a bore se izglađuju. Koža je poput nove. 

Noćna piling-njega, 100 ml - 191,51 kn 

NOVA FORMULA: IDÉALIA – ENERGIZIRAJUĆA KREMA ZA GLATKOĆU I SJAJ - DNEVNA INJEKCIJA ENERGIJE. 


Svako jutro, sa svojim kompleksom polifenola borovnice i ekstrakta fermentiranog crnog čaja, njega kože IDÉALIA daje savršenu dozu hranjivih tvari koju koža treba kako bi se nosila sa stresom i blistala do večeri. Nabijena ovim novim ekstraktima, dnevna krema Idéalia nije ništa manje senzualna. Svježa, kremasta, svilenkasta... njena jedinstvena tekstura i dalje ne neprikosnoveno senzualna, spajajući svježinu gela s udobnoću kreme. 

IDÉALIA dnevna krema, 50 ml - 218,73 kn 

NOVA FORMULA: IDÉALIA SERUM ZA BLISTAVOST KOŽE 

Bogat antioksidativnim citrusnim flavonoidima, energizirajućim adenozinom i rasvjetljujućim ekstraktom sladića za ubrzanje transformacije normalne kože u idealnu: prvi rezultati dokazano nakon 8 dana. S novom tekućom teksturom koja nije ljepljiva i odmah se upija, jamči optimalno vlaženje tijekom 24 sata. Lagan, a opet iznimne snage, prikladan je za masnu kožu, kao i za suhije tipove koji si mogu priuštiti nanošenje više slojeva njege bez rizika od guljenja kože. 

IDÉALIA SERUM, 30 ml – 301,36 kn 

ISPROBAJTE VAŠ IDÉALIA RITUAL ZA BLISTAVU KOŽU ISPUNJENU ENERGIJOM: IDÉALIA NUIT obnavljajući noćni gel-balzam koji cilja na sustav obnove kože koji se aktivira noću i oponaša, svaku noć, učinak regenerirajućeg sna. Svježa IDÉALIA energizirajuća i zaglađujuća gel- krema koja neutralizira prekomjerno sjajenje kože, ali nikad ne sputava blistavost. IDÉALIA okoloočna njega protiv podočnjaka koji uklanja sjene iz očiju, s dvostrukim djelovanjem: protiv stvaranja sitnih borica i bora.

U SRCU SVIH PROIZVODA JE VICHY MINERALNA VODA:

Rođena u srcu francuskih vulkana, bogata i uravnotežena u sastavu minerala, Vichy mineralizirana termalna voda dokazala je u 15 znanstvenih istraživanja da ima moć vratiti ravnotežu koži, učvrstiti je i regenerirati. Čini je jačom i otpornijom na agresivni utjecaj ekspozoma.

Sviđaju li vam se ovi noviteti iz Vichy-ja?

2 komentara:

 
 
Blogger Templates