srijeda, 24. kolovoza 2016.

OOTD: Blue and white

Znate li onu situaciju kada sa nekim odjevnim komadom imate love - hate odnos? Upravo takvu situaciju imam sa predivnom, a opet tako zahtjevnom majicom koju ću vam pokazati u današnjem outfitu. O čemu se točno radi saznajte u nastavku...


Krenimo sa dobrim stranama ove predivne majice. Vrlo je efektna, brzo je stigla, nije smrduckala i savršeno je izrađena bez ikakvih nedostataka. Materijal je 100% pamuk, neprozirna je i slatke plavo-bijele kombinacije. Jednostavna je i brzo ćete ju uklopiti u većinu outfita. Jednako dobro funkcionira sa suknjicama, kao i sa hlačama. Mjere su točne i nećete pogriješiti ako uzmete veličinu koju i inače nosite. Moja majica je u M veličini. 

Nakon ovih silnih riječi hvale krenimo sa onom manje lijepom stranom priče koju moram spomenuti iako obožavam ovu majicu. Pošto je sastav majice čisti pamuk gužvanje je strašno i zapravo nakon svakog nošenja ju moram opeglati jer se zgužva čim sjednem. Druga stvar je što je ovaj "volan" poprilično velik i već mi se nekoliko puta dogodilo da ga je vjetar podignuo i "zalijepio" za facu što i nije baš najzgodnije kada nosite crveni ruž. I treća stvar je širina majice koja nekome možda neće smetati, ali osobno bih voljela da je malo uža. Na kraju, kada sve zbrojim, ma koliko god bila zahtjevna, ipak ju volim, čak i onda kada ju moram peglati ;)

Dostupne veličine: XS, S, M i L

Cijena: 14,99 $

Više informacija o majici, kao i mjere možete pronaći: OVDJE





Majica: SheIn
Hlače: Lidl
Sandale: Planet obuća
Naočale: ebay


Kako vam se sviđa majica iz današnjeg outfita? Volite li off shoulder majice?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates