ponedjeljak, 25. svibnja 2020.

Najbolji proizvodi za samotamnjenje

Kako je bronzer i sprej za samotamnjenje nešto što redovito koristim svakog proljeća, vrijeme je da se i ova tema još jednom reciklira. Prvo sam planirala pisati o cijeloj kolekciji proizvoda za samotamnjenje, ali sam onda samu sebe upitala koje od njih najviše koristim...i zapravo se radi o samo dva proizvoda o kojima ću vam danas pisati. A danas ćete imati priliku upoznati jedan proizvod za samotamnjenje lica, a drugi za samotamnjenje tijela. Pa krenimo :)

Nivea Natural Radiance mlijeko za tijelo s efektom lagane preplanulosti

Nivea mlijeko za tijelo je lagane, brzo upijajuće teksture. Ambalaža mu je jednostavna, rekli bi "ništa spešl", ali vrlo praktična za ovaj tip proizvoda. Brzo upijanje i nemasan trag glavne su prednosti ovog proizvoda i nešto što svakako očekujete i priželjkujete kod proizvoda za samotamnjenje. S obzirom da se radi o mlijeku koje postupno stvara efekt lagane preplanulosti, smanjujete mogućnost stvaranja tamnijih mrlja na pregibima na minimum. Prije korištenja, preporučuje se napraviti lagani peeling tijela kako biste uklonili eventualne ljuskice mrtve kože i spriječili neravnomjerno tamnjenje. 
Oduševljena sam ovim proizvodom jer stvara prirodan preplanuli izgled i možete ga koristiti nekoliko dana uzastopce, do maksimalno 7 dana, ovisno o tome želite li laganu preplanulost ili intenzivniji tamniji ten. Ispire se postepeno, ravnomjerno i bez ostavljanja neugodnih mrlja.

Osim ovog proizvoda na piku za isprobavanje mi je i popularna krema za samotamnjenje St.Tropez Gradual Tan Tinted, a čim ju isprobam očekujte dojmove :)



St.Tropez Self Tan ulje za samotamnjenje za lice
Tekstura ovog ulja je lagana, svilenkasta, gotovo poput suhog ulja. Ulje se jednostavno umasira u kožu, laganim kružnim pokretima te se vrlo brzo upija bez ostavljanja masnog traga na koži. Za područje lica i vrata dovoljno je cca 5-6 kapi tako da će vam ovo ulje količinski trajati dosta dugo. 
Prilikom nanošenja, osjetan je nježan cvjetni miris koji se gubi nakon upijanja, a onaj poznati pomalo neugodni miris proizvoda za samotamnjenje kod ovog ulja u potpunosti izostaje.
Lagana preplanulost postiže se već nakon 3-4 sata, a puni kapacitet preplanulosti razvije se slijedećeg dana, odnosno jutra. Koliko će vam preplanuli ten trajati ovisi o proizvodima kojima čistite lice. Tijekom korištenja proizvoda za samotamnjenje preporučuje se korištenje blagih proizvoda za čišćenje lica u obliku pjene ili blagog gela. Kao i kod proizvoda za samotamnjenje tijela, dobra priprema je pola posla pa nikako nemojte zaboraviti temeljit piling kože lica prije korištenja ovog ulja. Sve ostalo odradit će ovo ulje i pružiti vam nježan, svilenkast i brončan ten.
Koje proizvode za samotamnjenje vi koristite?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates