utorak, 16. srpnja 2019.

NUXE Sun osvježavajuća voda za žene [RECENZIJA]

Nisam mislila da ću pisati ovu recenziju prije kraja ljeta. Zapravo planirala sam ju negdje za kraj rujna, kao podsjetnik za ljeto, ali ipak mislim da ne trebam čekati jer je baš sad pravi trenutak da vas upoznam sa mirisom ljeta. U moru sličnih parfema koji se svake godine ponavljaju, otkrila sam jedan koji je definitivno jedinstven i unikatan. Radi se o Nuxe Sun osvježavajućoj vodici, a zašto me oduševila, saznat ćete u nastavku...

nuxe sun notino_hr

Što kaže Nuxe
"Osvježavajuća voda Nuxe Sun evocira radosnu, uzbudljivu i bezbrižnu atmosferu odmora te će vas okružiti lakoćom i svježinom. Karakteristike: miris citrusa, za modernu samouvjerenu ženu, prije svega za toplije vrijeme."
Izvor: www.notino.hr

nuxe sun open notino_hr

Ambalaža: Jednostavna, uska bočica odlično će se uklopiti u svaki kozmetički kutak. Možda nije najsretnije rješenje za nošenje u torbici zbog količine od 100 ml, ali svakako uvijek možete dekantirati. Upravo ta pozamašna količina prva je od prednosti koje ću vam danas spomenuti, jer sigurno ne želite da vam brzo ponestane vašeg omiljenog mirisa.

nuxe sun half notino_hr

Moji dojmovi: Trenutak koji je presudio da vam ovako brzo pišem recenziju Nuxe Sun mirisa je kompliment koji sam dobila neki dan, a to je da mirišem na more. O kako dobar i točan opis jednog zanimljivog i neodoljivog mirisa. Iako je Nuxe Sun zapravo osvježavajuća vodica, a ne klasičan parfem, njegova je trajnost fenomenalna i traje puno duže od većine parfema - na koži gotovo cijeli dan, a na odjeći ćete ga osjetiti sve do sljedećeg pranja. 
Iz Nuxe-a su znali kakav as vade iz rukava pa je jedina količina u kojoj ovaj miris dolazi 100 ml i vjerujte mi, poželjeti ćete da je mililitraža još i veća. A sada bih trebala ono što je gotovo nemoguće, riječima opisati svu čar ovog mirisa. Pa pokušajmo...znate onaj miris kada u suton sjedite na plaži, vjetrić lagano puše, oko vas su borovi i pod prstima osjećate toplinu pijeska, a u laganim naletima vjetra izmjenjuje se miris mora, kokosa i cvijeća...e upravo to je miris koji krije Nuxe bočica u bojama sutona.

Ako želite oduševiti sebe i svoju okolinu neodoljivim ljetnim mirisom koji je sladak, sočan i osvježavajuć, pružite priliku Nuxe Sun mirisu koji ima moje najveće preporuke ikad. Uz njega bih bez problema mogla zaboraviti na sve druge mirise i parfeme :)

nuxe sun part notino_hr

Gdje kupiti: Notino webshop

Koji je vaš omiljeni ljetni miris?

3 komentara:

 
 
Blogger Templates