ponedjeljak, 20. kolovoza 2018.

BIOVITALIS: Krema za kožu s ožiljcima [RECENZIJA]

Krajem prošle godine uklanjala sam nekoliko madeža na licu metodom radiofrekvencije koja je obećavala brzo zacjeljivanje i minimalnu vjerojatnost ožiljaka. Ipak, nije sve uvijek tako sjajno i bajno pa je moja osjetljiva koža burno reagirala i dosta dugo zarastala, a ožiljci su bili kristalno jasno vidljivi što je utjecalo i na moje samopouzdanje. Taman kada sam se već pomirila sa činjenicom da ću svijetom hodati s ožiljcima na licu, stigla mi je nova nada u obliku Biovitalis kreme za kožu s ožiljcima.


Što kaže Biovitalis?
Krema ima snažan regenerirajući i epitelizirajući učinak. Omekšava i zaglađuje površinu ožiljaka, čineći ih diskretnima. Pažljivo odabrani prirodni sastojci poboljšavaju strukturu ožiljnog tkiva te smanjuju popratno crvenilo i svrbež. 100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike. Bez parabena, silikona i sintetskih sastojaka. Učinak redovite primjene: smanjena vidljivost ožiljka, obnovljena i elastična koža.

Ambalaža: Biovitalis krema dolazi u praktičnoj bočici s pumpicom koja osigurava maksimalnu iskorištenost kreme i optimalno čuvanje dragocjenih sastojaka. Sama bočica je dovoljno malena da stane u svaku torbicu, a sadrži popriličnu količinu kreme koja će vam uz svakodnevno korištenje potrajati i do dva mjeseca.


Količina: 35 ml
Cijena: 159,90 kn

Način primjene: 
Započeti s primjenom što ranije, ali tek kada oštećena koža zacijeli. Primjenjivati 3-4 puta tijekom dana. U slučaju novonastalih ožiljaka preporuča se korištenje najmanje 3 mjeseca, a u slučaju starijih ožiljaka najmanje 6 mjeseci.


Moji dojmovi: Iako se na prvi pogled čini kao masna, tekstura kreme je lagana i lako razmaziva. Treba joj koji trenutak da se upije u kožu, a kada se upije ne ostavlja masni trag. Boja joj je intenzivno žuta što me razveselilo jer znam da u sastavu krije dragocjeno smilje. Miris joj je biljni, ali se na koži ne zadržava dugo pa vjerujem da vam neće smetati.
Osim već spomenutih ožiljaka od uklanjanja madeža, moje lice krasi i poneki ožiljak od akni iz teenagerskih dana. S obzirom da su ti ožiljci poprilično stari, a preporučuje se korištenje odmah nakon zacjeljivanja kože i stvaranja ožiljka, moja očekivanja su bila skromna. Nakon nekoliko dana korištenja Biovitalisove kreme ožiljci od uklanjanja madeža počeli su blijediti i stapati se sa kožom, a stari ožiljci od akni su pokazali male, ali ohrabrujuće pomake.
Za potpun oporavak kože ovu kremu je potrebno koristiti minimalno tri mjeseca, ali ja sam već nakon mjesec dana bila iznimno zadovoljna rezultatima. Osim što zaista pomaže kod svježih i onih nešto starijih ožiljaka, ova krema će preporoditi vašu kožu dajući joj najbolje i najdragocjenije prirodne sastojke. Nekomedogena je, a uz to sam čak primijetila smanjenu pojavu onih sitnih prištića uzrokovanih vrućinama te bolju, elastičniju i glađu teksturu kože.
Ako volite prirodno i tražite nešto što će vam pomoći u borbi sa ožiljcima raznih vrsta imate moju najtopliju preporuku za ovu kremu.

Ocjena: 5


Imate li problema sa ožiljcima od akni ili sa nekom drugom vrstom ožiljaka?

*PR proizvod

1 komentar:

  1. Ovo je idealno za moga sina koji si je upornim kopanjem po licu napravio ožiljke

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates