utorak, 29. kolovoza 2017.

URIAGE: Krema za ruke & balzam za usne [RECENZIJA]

Iako je uobičajeno mišljenje kako je zima period kada je potrebno dodatnu pažnju posvetiti njezi ruku i usana, upravo ljetni period ostavi nezgodne posljedice na našim rukama i usnama. Vrućine, klimatizirani prostori, sve to doprinosi isušivanju ovih osjetljivih područja koja često zapostavljamo i s njegom krenemo tek kada se pojavi neki problem. Zato nam iz Uriage-a stižu odlični proizvodi koji pomažu kod problema sa suhom kožom ili usnama tijekom cijele godine.


Uriage krema za ruke

Što kaže Uriage:
Svakodnevna njega za suhu, osjetljivu kožu ruku. Nemasna formula otporna na vodu. Shea butter, glicerin i Urige termalna voda 30% hrane, štite i vlaže kožu. Uporaba: Prema potrebi, više puta dnevno.


Ambalaža: Uobičajena praktična tubica sa poklopcem koji čvrsto zatvara proizvod, pogodna za nošenje u torbici.

Količina: 50 ml
Cijena: oko 50 kn


Moji dojmovi: Uriage krema za ruke je bogate, hidratantne teksture. Na prvi pogled izgleda kao da će se upijati poprilično dugo, ali čim ju razmažete ona se doslovno topi u dodiru s kožom i vrlo brzo upija, ne ostavljajući pritom ruke masnima. Upravo to je razlog zbog kojeg ju uvijek nosim uz sebe. Jednu nosim u torbi, a drugu držim u ladici na poslu i u tim situacijama mi je posebno bitno brzo upijanje, kao i nemasna formula. Miris joj je blag, svjež i ne zadržava se dugo na koži. Uz svakodnevno korištenje koža ruku postaje mekša i glađa, a pozitivni pomaci u razini hidratacije su posebno vidljivi na području oko noktiju koje mi inače bude izuzetno suho i sklono ljuskanju. Mogu reći kako mi se do sada ova krema pokazala najučinkovitijom za brzo saniranje isušene kože te dugotrajan učinak hidratacije.

Ocjena: 5+



Uriage balzam za usne

Što kaže Uriage:
Hranjivi balzam za usne obnavlja i štiti usne od utjecaja okoliša (suhoća zraka, vjetar, slobodni radikali). Zaštitni, hranjivi stick za suhe, ispucale i osjetljive usne. Glavni sastojci: Ulje sjemenki boražine, esencijalne masne kiseline, ulje avokada, shea maslac.Nanijeti na usne onoliko često koliko je potrebno.


Ambalaža: Balzam za usne dolazi u obliku sticka. Ambalaža je čvrsta, sam stick je dobro "zalijepljen" za dno i ne klima se što mi je vrlo bitno kod proizvoda ovog tipa. 

Količina: 4 grama
Cijena: 39 kn


Moji dojmovi: Od balzama za usne očekujem samo jedno - da njeguje. Upravo to je glavna odlika ovog balzama koji me spasio od isušenih usana ovog ljeta. Svake godine ljeti se mučim sa suhim usnama zbog klime u autu, doma, a od ove godine i na poslu. Ipak, moj spasitelj se pokazao vrlo učinkovitim i spriječio suhoću te je nahranio i dugotrajno hidratizirao moje usne. Miris mu je blag i vrlo ugodan, no vjerujem da nam to kod proizvoda ovog tipa i nije toliko bitno. Najbitnije je da djeluje i ispunjava sve obećano: štiti usne od štetnih vanjskih utjecaja poput suhoće zraka, vjetra, slobodnih radikala. Ako ste "sretnica" koja se vječno bori sa suhim usnama, od srca bih vam preporučila ovaj balzam...vjerujte mi, neće vas iznevjeriti.

Ocjena: 5+


Jeste li već isprobale nešto od Uriage kozmetike? Imate li svoje Uriage favorite?

*PR proizvodi

1 komentar:

 
 
Blogger Templates