subota, 8. travnja 2017.

COSMEL COSMETICS: Eye Cream Extra Sensitive [RECENZIJA]

S njegom okoloočnog područja započela sam vrlo rano, točnije u svojoj 23. godini. Već tada primijetila sam sitne linije koje su posljedica suhog i isušenog okoloočnog područja. Kvalitetnom hidratacijom one su nestale, a sljedeći cilj je spriječiti nastanak bora oko očiju i ublažiti podočnjake. U tome mi trenutno uvelike pomaže krema o kojoj vam danas pišem - Cosmel Extra Sensitive okoloočna krema.


Što kaže Cosmel?
Područje oko očiju je osjetljivo i sklono reakcijama (crvenilo, suhoća), zato smo stvorili kremu za tanku kožu oko očiju bez mirisa i alergena. Idealna njega za osjetljive oči i za osobe koje koriste kontaktne leće. Sadrži organska ulja – malinu, jojobu, avokado, sjemenke grožđa, marelicu, i ekstrakte – preslicu, zeleni čaj, lipu i tratinčicu koja zajedno s prirodnim vitaminom E i antioksidansima svojim svojstvima ublažavaju bore, otečene i tamne podočnjake. Hrvatska prirodna mineralna voda i hijaluronska kiselina obogaćuju kremu i vašoj koži daju dodatnu hidrataciju. Vjerujemo da će vaše oči napokon biti zadovoljne! Eye cream extra sensitive ima prirodnu UV zaštitu.



Ambalaža: Cosmel okoloočna kremica dolazi u staklenoj posudici sa popratnom kartonskom kutijicom. Sama posudica dodatno je zaštićena plastičnim poklopcem koji čuva vrijedne sastojke ove okoloočne kreme. Glavni poklopac je čvrst i dobro se zatvara pa svoju omiljenu kremu možete bez straha nositi i na putovanja.

Količina: 15 ml
Cijena: 95 kn, trenutno vrijedi akcijska cijena 76 kn



Moji dojmovi: Extra Sensitive okoloočna krema je kremaste i hidratantne teksture. Nježnog je, biljnog mirisa koji se na koži zadržava tek nekoliko minuta pa vjerujem da neće smetati ni najosjetljivijim nosićima. Brzo se upija i odlično surađuje sa svakim puderom/korektorom. Zbog svoje hidratantne moći, obožavat ćete ju ako imate isušeno okoloočno područje i vidljive linije isušenosti. U samo nekoliko nanošenja područje oko očiju je u vidljivo boljem stanju - koža djeluje svježije, odmorno i hidratizirano.

Kako se radi o brzoupijajućoj hidratantnoj kremi, volim ju nanijeti na širem okoloočnom području, kao i na kapke. Bez obzira imale masno ili suho okoloočno područje, voljet ćete ovu kremicu jer osim što blago "popegla" sitne borice, odlično liječi podočnjake i smanjuje natečenost čak i u onim danima kada si niste priuštile više od 6 sati sna.

Ocjena: 5+


Zaključak: Žene kao žene, vole vidjeti rezultate odmah ili brzo odustaju...bez obzira radilo se o dijeti ili kremi. Uz ovu odličnu i kvalitetnu 3u1 okoloočnu kremicu koja brzo daje rezultate - smanjuje natečenost, ublažava tamne podočnjake i briše sitne linije isušenosti ili prve borice, nećete više "zaboravljati" njegovati upravo ovo najosjetljivije područje.

Koristite li okoloočne kreme? Jeste li već isprobale nešto iz Cosmel ponude?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates