utorak, 2. kolovoza 2016.

OLIVAL: Sun Gold ulje za sunčanje sa zlatnim sjajem & SunTane pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Sve mi bi željele potamniti, ali bez dugog i štetnog izlaganja suncu. Srećom, osmišljeni su odlični proizvodi koji potiču intenzivno i ubrzano tamnjenje kože. Danas vam predstavljam dva fenomenalna proizvoda iz Olivala uz koje, ako već niste, još uvijek stignete postići najljepši preplanuli ten ikad :)


Sun Gold ulje za sunčanje sa zlatnim sjajem


Što kaže Olival?
Sun Gold ulje za sunčanje sa zlatnim sjajem namijenjeno je poticanju ubrzanog i intenzivnog tamnjenja kože. Obogaćeno je uljima makadamije, masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču ubrzano tamnjenje bez osjećaja mašćenja. Ulje sadrži zrnca zlatnog sjaja koja naglašavaju preplanulost.

Upotreba: nanosi se prije izlaganja suncu ili nakon kupanja. Za naglašavanje preplanulosti može se koristiti poslije sunčanja ili prije večernjeg izlaska.


Ambalaža: Sun Gold ulje dolazi u plastičnoj bočici narančasto zlatnih tonova sa prikladnim raspršivačem. Moram reći kako mi je za ulja ovog tipa puno draža ovakva ambalaža s raspršivačem nego ona s pumpicom jer mogu lakše rasporediti proizvod po cijelom tijelu. Bočica je čvrsta, možete ju bez problema sa sobom nositi na plažu bez straha da će negdje procuriti.

Količina: 200 ml
Cijena: 79,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura Sun Gold ulja za sunčanje je rijetka sa hrpom sitnih, reflektirajućih zlatnih čestica koje ne samo da predivno naglašavaju preplanuli ten, već daju koži za nijansu tamniju boju. Upijanje uvelike ovisi o količini ulja koje nanesete. Ako pretjerate s količinom, nemojte očekivati brzo i potpuno upijanje, ali ako ga ravnomjerno nanesete u laganom sloju, ono će se vrlo brzo upiti u kožu ostavljajući ju mekom i blistavom. Iz tog razloga obožavam koristiti ovo ulje za večernje izlaske. Koža zaista izgleda predivno, a reflektirajuće zlatne čestice sakrit će razne nedostatke naše kože. Po pitanju ubrzanog tamnjenja kože reći ću samo da sam zaista dosta i brzo potamnila, iako se ne volim sunčati i vrijeme provedeno na suncu je stvarno minimalno. Osim toga, boja je drugačija nego prijašnjih godina, nekako je ljepša i koliko za sada mogu primijetiti, duže se zadržava na koži, no o ovome vas još budem obavijestila do kraja ljeta ;) Mogu reći kako je ovo ulje moj najdraži ljetni proizvod, bravo Olival! <3

P.S. Ulje ne sadrži zaštitne filtere pa se ne preporučuje osobama izrazito blijede puti sa osjetljivom kožom.

Ocjena: 5+


Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10


Što kaže Olival?
Lagano tonirani pekmez sa zaštitnim faktorom 10 za tijelo namijenjen je osobama koje žele preplanulu, brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje. Sadrži kompleks bogatih prirodna ulja: oraha, mrkve i kakao maslaca koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja. 


Upotreba: jednoliko nanijeti na kožu i izložene dijelove tijela. Proizvod je vodootporan, ali ga preporučamo nanijeti ponovo nakon kupanja ili tuširanja.

Upozorenje: Odaberite zaštitu primjerenu vašem tipu kože. Proizvod nije namijenjen djeci i osobama izrazito svijetle puti.


Ambalaža: Upravo je ambalaža često najveći minus raznih pekmeza za ubrzano tamnjenje. Ipak, Olival je izgleda uspješno osmislio praktičnu i kvalitetnu ambalažu koju bez straha mogu nositi u torbici na plažu. Posudica u kojoj dolazi pekmez izrađena je od čvrste plastike te se zatvara na klik kako biste mogle biti sigurne da je dobro zatvorena. Tu je i dodatni aluminijski poklopac koji štiti vaš pekmez i osigurava da ćete ga u trgovini kupiti neotvorenog ;)

Količina: 250 ml
Cijena: 89,90 kn

Moji dojmovi: Tekstura je "pekmezasta" kako i sam naziv proizvoda govori, gusta i masna te se lako razmazuje. Ono što će se vjerujem svima svidjeti je, uz ubrzano tamnjenje, i do dvije nijanse tamnija koža nakon nanošenja pa tako više nećete morati biti najsvjetlije na plaži. Ta boja se ispere nakon tuširanja pa će vam se možda na prvu učiniti da i niste baš potamnile, ali ovaj pekmez zaista ubrzava proces tamnjenja i stvaranja predivne brončane puti. Nešto se teže upija i ostavlja mrlje na svjetlijim nijansama badića, ali to je uobičajeno za sve pekmeze za ubrzano tamnjenje. Ja sam riskirala i pokušala oprati mrlje te mogu reći da se skidaju uz nešto više truda, ali ipak uz korištenje pekmeza preporučujem tamnije badiće. Pekmez miriši predivno, ljetno po kakau, a dostupan je u verziji bez SPF i sa SPF 10. Rekla bih kako je ovo trenutno najbolji pekmez na tržištu koji sam isprobala jer osim što potiče brzo tamnjenje kože, odlično njeguje kožu i uz njega više sigurno nećete biti najsvjetlije na plaži ;)

Ocjena: 5


Jeste li isprobale nešto iz Olivalove linije za sunčanje? Koristite li sredstva za ubrzano tamnjenje?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Ulje izgleda fantasticno, mnogo se o njemu pise, moracu da ga isprobam. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oba proizvoda izgledaju mrak i oba planiram isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates