srijeda, 20. srpnja 2016.

NAJAVA: essence trendovska kolekcija “the beach house”

Ljeto je u punom jeku, a ljetne beauty kolekcije iz godine u godinu su sve zanimljivije. Ovog puta vam donosim najavu ljetne kolekcije uz koju ćete zablistati na plaži...riječ je o Essence "the beach house" trendovskoj kolekciji čiji su mi nazivi nijansi izmamili najširi mogući osmijeh na lice ;) o čemu se radi, provjerite u nastavku...


Sve je bolje na plaži! Čisto plavo nebo i beskrajno otvoreno more: essence će iskusiti nezaboravne trenutke uz more s trendovskom kolekcijom “the beach house”. Boje pješčanih tonova, tirkizna i petrol, bjelkasta i ružičasta te koraljna kao kontrastna boja stvaraju svijetli, ljetni make -up izgled. Četiri laka za nokte s mornarskim efektima i “water shine” završetkom, osiguravaju cool stil, a beach glow fluid tekući puder sa sjajnim česticama čini preplanulima i djevojke sa svjetlijim tenom. A kako bi bili sigurni da sve ljepotice idu na plažu sa svojim omiljenim proizvodima, tu je mini torbica za plažu s puno prostora za važne beauty komade. Svako ljeto, piše svoju priču, pogotovo kada ga provodiš sa svojim najboljim prijateljima ... i sa essence!

essence kolekcija “the beach house” će biti dostupna na prodajnim mjestima DM-a krajem srpnja do isteka zaliha.

essence the beach house – the beach house duo sjenilo za oči

Beach beauty! Dva sjenila u novim kombinacijama boja - slonovače - pijeska i bijelo- koraljne stvaraju prekrasne efekte na očima. Cool cik - cak reljef na površini zasigurno privlači poglede!


Dostupan u 01 build me a sandcastle! i 02 sea you soon!

Cijena: 16,90 kn


essence the beach house – the beach house ruž za usne

Sjajne usne. Ruževi koji imaju u sebi u koraljnu i ružičastu jezgru pružaju usnama ljetni dodir boje. Zahvaljujući kontrastnoj nijansi jezgre ruža, boje se stapaju stvarajući jedinstveni rezultat “beach bleached” izgleda.


Dostupan u 01 beachy keen i 02 a summer kinda girl.

Cijena: 23,90 kn


essence the beach house – the beach glow fluid sa sjajnim česticama

TANtastic! Tekući puder sa sjajnim česticama osigurava svježi ten - baš kao da si provela dan na plaži. Možeš ciljano dodati naglaske lagane teksture na područje lica i dekoltea. Alternativno, tekući puder se može pomiješati s dnevnom kremom kako bi se stvorio suptilni sjaj.


Dostupan u 01 girls just wanna have sun. 30 ml

Cijena: 29,90 kn


essence the beach house - duo rumenilo

Zabava na suncu. S dvobojnim rumenilom u ružičasto-koraljnoj boji pruži svojim obrazima svjež izgled. Mekana površina rumenila također je ukrašena sa cool cik-cak izbočenjima.


Dostupno u 01 give me vitamin sea!

Cijena: 28,90 kn


essence the beach house – kabuki kist

Surf those waves! Kabuki kist s mekom i podatnom sintetičkom čekinjom je idealan za duo rumenilo, ali se također može koristiti za sve ostale praškaste teksture - bez obzira radi li se o puderu u prahu ili kompaktnom puderu. S cik-cak uzorkom s dizajnom morske zvijezde i slatkom porukom.


Dostupan u 01 don't make a wave!

Cijena: 39,90 kn


essence the beach house – lak za nokte

See the sea. Mornarski stilovi noktiju podsjećaju na pjenušavu površinu mora ili svježu slanu vodu. Ružičasta i koraljna imaju “water shine effect” te iznenađuju sa “sea salt” efektom, a plava oduševljava s mat završetkom na noktima.


Dostupan u 01 beachy keen, 02 a summer kinda girl, 03 sandy toes & salty kisses i 04 splish splash.

Cijena: 16,90 kn


essence the beach house – šablone za manikuru

Ocean-styles! Bilo prugice, valovi ili cik-cak dizajn - s tri šablone za manikuru, jedinstveni stil noktiju mornarskog izgleda je super jednostavno za napraviti!


Dostupne u 01 beach, please!.

Cijena: 8,90 kn


essence the beach house – mini torbica za plažu

Svi proizvodi koji su potrebni na plaži zasigurno stanu u ovu slatku kozmetičku torbicu. Sa svojim izgledom mini torbice za plažu i cik-cak dizajnom svakako donosi ljetni štih.


Dostupna u 01 i'll be bag soon...

Cijena: 19,90 kn

Kako vam se sviđa ova trendovska kolekcija? Što biste voljele isprobati iz nje?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates