O autorima

Blog Beauty and Sparkle objedinjuje dva pogleda na svijet kozmetike - blogerice Tamafiste u kasnim dvadesetim godinama i blogera Ivanliciousa u ranim tridesetim godinama Jedinstvenost, kreativnost i iskustvo naše su odlike, a naš cilj je dočarati vam naš pogled na čaroban beauty & fashion svijet, ali i pomoći vam u raznim dilemama i dvojbama - kroz mali lifestyle kutak. Na blogu ćete moći pročitati recenzije dekorative i preparative, informacije o novitetima na tržištu, razne beauty, fashion i lifestyle savjete. Sve recenzije napisane su iskreno i na temelju vlastitog iskustva, ako nešto nama ne odgovara ne znači da u globalu ne valja.

Tamafista
Zovem se Tamara i dolazim iz Slatine. Magistra sam ekonomije za Financijski menadžment. Moda i kozmetika za mene su način života. Znam da bi trebalo biti obrnuto, ali mi je dekorativa malo draža od preparative. Ipak, posebnu pažnju posvećujem njezi svoje osjetljive kože koja zna biti izuzetno zahtjevna. Volim raznolikost i boje, nemam neku omiljenu boju, ali kada moram birati nekako najčešće biram zelenu ili ljubičastu. Strast su mi naušnice koje često izgubim, ali se zato uvijek otvori mjesto za nove. 
Oduvijek sam voljela kozmetiku i modu tako da sam već u osnovnoškolskim danima mami "krala" maskaru i naglašavala trepavice. Iz tog razloga ne mogu suditi kada je pravo vrijeme da bi mlade djevojke počele sa šminkanjem te ću samo reći da je pravi trenutak kada vi to odlučite.

U modi volim različitost, jednostavnost u kombinaciji sa upečatljivim nakitom stoga rado biram i podupirem kreacije naših domaćih brendova i dizajnerica. U suradnji s Ivanom, želim čitateljicama ponuditi pogled "iz drugog kuta gledanja" i nešto novo i zanimljivo bilo da se radilo o beauty ili lifestyle temama.O mojoj koži i kosi:

- koža lica mješovita i dehidrirana, osjetljiva te sklona aknama
- koža tijela normalna do suha
- kosa masna na tjemenu, suhih vrhova, tretirana bojomIvanlicious
Zovem se Ivan i diplomirani sam profesor njemačkog jezika i književnosti i pedagogije. Trenutno ne radim u struci, jer sam odlučio istražiti druge mogućnosti, a možda i ostvariti pokoji svoj san.
Volim kreativu, volim umjetnost, volim modu, dramu, sve sto ima veze sa estetikom. Kao horoskopski blizanac, nerijetko se ne mogu odlučiti… to se reflektira na sve sfere života, pa i na svakodnevne odluke. Ono što sa sigurnošću mogu reći, imam stila. Jednom davno YSL je rekao „Moda je prolazna. Stil je vječan.“, pa ako je pametniji od mene to rekao, tko sam ja da se toga ne držim. Ne patim od sindroma moram imati jer je moderno“.  Pametno biram ono u čemu se dobro osjećam, što je cjenovno prihvatljivo, ali i odgovara mom stilu.

Kako opisati moj stil? – Jednostavno, klasično, ležerno, prilagođeno prilici (u kategoriju prilagođeno prilici ugurani su i izleti malo hrabrijih odabira).
Pitate se zašto muškarac piše za blog namijenjen publici nježnijeg spola? Odgovor je jednostavan, zašto ne? Uostalom, nosite odjeću, obuću, kozmetiku koju također u velikom broju nisu kreirale žene.
Čemu se možete nadati od mene? Pisati ću o svemu i svačemu. Od modnih eskapada do umijeća šminkanja, lakiranja, bojanja; davati recenzije o knjigama,filmovima, revijama, cipelama, kao i o modnim člancima; postati ću članke o samopomoći kao i o Big NO's u današnjim trendovima; odgovarati ću na vaša pitanja i rado savjetovati u određenim situacijama, ukratko Lifestyle je moj potpis.
Čemu se nadam? –Nadam se dobro obavljenom poslu, zadovoljstvu čitatelj(ic)a i super zanimljivim produktima o kojima ćemo brutalno suditi i pisati recenzije. Anna Wintour, spavaš li mirno?  :)

O mojoj koži i kosi:
- koža lica normalna
- koža tijela normalna do masna
- kosa jako kratka zbog proćelavosti, masna na tjemenu. 


Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates