nedjelja, 18. travnja 2021.

Body scrubs

Da mi je netko prije jedno pola godine rekao da ću pisati o pilinzima za tijelo, i to o svojim omiljenim pilinzima za tijelo vjerojatno bih se samo slatko nasmijala. Moja suha koža i piling, no-no. I tako je bilo sve dok u svom omiljenom salonu za vrijeme masaže nisam čula cure kako pričaju kako postoji piling za tijelo nakon kojeg nije potrebno nanositi losion ili kremu za tijelo. Pogađate? Morala sam ga isprobati i tu kreće naša današnja tema, a to je top 3 omiljena pilinga za tijelo.

Ziaja Lemon Cake omekšavajući šećerni piling
 
 
Moj favorit i "krivac" za ljubav prema pilinzima je Ziaja Lemon Cake piling božanstvenog mirisa i čestica koje su nježne, a ujedno dovoljno "grube" da uklone sve mrtve stanice kože. Osobno volim grublje pilinge, a Lemon Cake mi ima pravi omjer nježnosti-grubosti, odlično uklanja mrtve stanice kože, uklanja sve nečistoće, savršeno omekšava kožu te povećava protok krvi u koži. Koža je nakon korištenja meka i glatka te nahranjena stoga zaista nema potrebe za nanošenjem losiona za tijelo jer je ovaj piling zapravo 2u1. Također, moram napomenuti kako je ovo jedan od onih proizvoda na koje morate staviti oznaku "nije za jelo" jer bi se vaši ukućani lako mogli zaletiti s obzirom na predivan miris koji podsjeća na kolačiće sa limunom :)

Organic Shop Organic Coffee & Sugar piling za tijelo od kave


Drugi među favoritima je Organic Shop Organic Coffee & Sugar piling koji je top za pokretanje mikrocirkulacije kože. Za kavopiju poput mene miris kave je odmah plus, a ovaj piling je savršen za jutarnje tuširanje i razbuđivanje. Izvrsno uklanja odumrle stanice s kože, zaglađuje i omekšava kožu, pokreće mikrocirkulaciju, njeguje kožu i poboljšava njezin izgled. Ovaj piling je inače odličan i kao priprema za nanošenje anticelulitnih krema jer osigurava bolje upijanje kreme te učinkovitije djelovanje.


Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) piling za tijelo
 

Zadnji, ali ne i najmanje bitan je Natura Siberica Oblepikha piling kojeg s toplijim danima sve više i više volim. Posebnost ovog pilinga je iznimno njegujuće djelovanje zahvaljujući shea maslacu. Izvrsno uklanja mrtve stanice kože, povećava protok krvi u koži te hidratizira i hrani kožu. Ono što se meni najviše sviđa kod ovog pilinga je poseban, neodoljiv miris koji se na koži zadržava dugo te hidratacija i svilenkasto meka koža.

A koji je vaš piling favorit?

1 komentar:

  1. am using bodyworks coffee scrub to remove cellules from my body and it works great i bougt it from imported body scrubs online shopping in pakistan and it is original

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates