ponedjeljak, 18. siječnja 2021.

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow [RECENZIJA]

Dosta dugo nisam pisala o dekorativi i zapravo sam tek sad shvatila koliko mi je isto nedostajalo. Palete sjenila su moja dugogodišnja ljubav i uvijek ću se radije odlučiti za paletu sjenila nego za mono sjenilo pa čak i kada mi neka sjenila u paleti uopće ne odgovaraju. Tako vam i danas predstavljam jednu paletu s kojom sam u konstantnom love-hate odnosu, trenutno smo u love fazi pa je pravi trenutak za recenziju 😋

Kao što ste već mogle naslutiti iz naslova radi se o NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow paleti. Dugačak naslov za jednu malu paleticu zar ne 😊? Moj izbor bila je nijansa 02 Brights koja kao i sve ostale sadrži 6 sjenila po 1,2 g. 

Paleta dolazi u malim dimenzijama, što ju čini idealnom za nošenje u kozmetičkoj torbici ako često putujete. Mana je možda što nema ogledalo, ali nije neki veliki minus. Kućište je čvrsto i stabilno te vjerujem da bi preživjela pad sa veće visine, ali ipak isto nisam isprobala. 

Što kaže NYX Professional Makeup?
"Neka vas ne zavara njezina veličina! Iako je paleta sjenila za oči NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow malih dimenzija, s njom možete napraviti velike stvari. U njoj se nalazi šest pažljivo odabranih nijansi koje se međusobno nadopunjuju i izvrsno kombiniraju. Baršunasto nježna tekstura sjenila omogućava lako razmazivanje i sjenčanje za čarobni make-up look."
Izvor: www.notino.hr

Paleta krije 6 sjenila: ljubičaste, plave, ružičaste, zelene i žute boje. Tekstura je mat, baršunasto - satenska, a pigmentacija srednja s mogućnošću nadogradnje do jake. Po pitanju blendanja ćete se malo namučiti i to je glavni razlog mog love - hate odnosa sa ovom paletom, ali su boje jednostavno toliko divne da ju ne mogu ne preporučiti. Dakle, blendanje je nešto teže i dosta pigmentacije ćete izgubiti, a kada dodate još malo sjenila potrebni su mišići da biste isto izblendali. Ipak, kada jednom izblendate i fiksirate sjenilo, ono će se čak i na najmasnijem kapku zadržati gotovo cijeli dan, naravno govorimo uz korištenje baze jer mislim da je to svima postao neizostavni korak u šminkanju.
Same boje su jarke, vesele i idealne za nadolazeće proljeće koje svi nekako nestrpljivo iščekujemo tako da je ovo jedna od onih basic paleta koje bismo svi trebali imati u svojoj kolekciji.

Ocjena: 4

Gdje kupiti: notino webshop

Koja je vaša omiljena paleta sjenila za oči?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates