nedjelja, 24. siječnja 2021.

Kozmetički brendovi za muškarce

Vrijeme je i da posvetimo koju riječ kozmetici namijenjenoj našim snažnijim polovicama. Čak i ako kategorički odbijaju pomisao da bi njima trebalo išta drugo osim sapuna, šampona i pjene za brijanje, većina će se razveseliti kozmetici namijenjenoj za muškarce, samo to neće svi priznati.
Ako ste u nedoumici što kupiti vašem muškarcu za njegu kože, danas ćemo predstaviti tri brenda i tri proizvoda s kojima sigurno nećete pogriješiti.



Biotherm Homme Aquapower hidratantna gel-krema 72h jedan je od idealnih poklona za one muškarce koji žele njegovati svoju kožu, ali nisu dovoljno hrabri to priznati. Korištenje gel kreme će svakako lakše podnijeti od klasične kreme jer je to gel, to se računa skoro kao losion poslije brijanja, zar ne 😁? Šalu na stranu, ova gel krema na bazi hijaluronske kiseline osmišljena je posebno za mušku kožu, za svakodnevnu njegu svih tipova kože.
 

Drugi izbor s kojim sigurno nećete pogriješiti je muškarcima dobro poznata Nivea Men krema. U ovom slučaju radi se o specifičnoj kremi namijenjenoj osjetljivoj koži lica za intenzivnu hidrataciju jer je jedan od najčešćih problema s kojima se muškarci bore osjetljiva i iziritirana koža nakon brijanja. S obzirom da se i dalje radi o relativno univerzalnoj kremi, vjerujem da ju većina neće odbiti, pogotovo kada im kažete da je jedan od benefita ove kreme umirenje kože nakon brijanja.


Vichy je već malo rizičnija opcija, ali uz dobro opravdanje opet će većina pristati na korištenje ovog proizvoda. Vichy Homme Hydra Cool+ hidratantni gel za lice sa učinkom hlađenja zanimljiv je proizvod koji će izazvati zanimanje, čak i ako naši muški to ne žele odmah priznati. Radi se o gelu posebno namijenjenom muškoj koži za intenzivnu hidrataciju i vraćanje sjaja i svježine umornoj koži.


 

I za kraj jedan bonus proizvod za one najhrabrije 😋 mnogi muškarci ne vole priznati, ali vode borbu sa suhim i ispucalim usnama pa ako primijetite da vam nestaje omiljeni balzam za usne, pravo je vrijeme da mu nabavite balzam baš za njega - Mr Bear Family Mint balzam za usne za muškarce.

Koji kozmetički brend vi birate za svoje muškarce?

1 komentar:

  1. Sjajan post! Bas sam uzivala!!
    Zapratila sam te <3
    Nadam se da ces pogledati moj blog <3 jfashionlover.online <3

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates