srijeda, 23. prosinca 2020.

Pokloni za muškarce

Kako nam je cijela godina pomalo čudna i neobična, vjerujem da se svi veselimo blagdanima, blagdanskom raspoloženju i miru koje donosi. Zato je idealno vrijeme za odabrati posebne poklone našim najmilijima. Obično je puno lakše izabrati poklon za ženu, pa je naša današnja tema idealan poklon za muškarce. 

Krenimo sa klasikom, idealan poklon su parfemi za muškarce. Ali zato odabir parfema ne mora biti klasičan, budite odvažne sa izborom, moja preporuka ide za Carolina Herrera Bad Boy jer nema muškarca koji neće ponosno primiti poklon naziva "Bad boy" :) Drugi izbor za parfem je Paco Rabanne 1 Millionn Lucky jer su vaši muškarci pravi sretnici što vas imaju pored sebe, zar ne?


Pomalo netipičan poklon, ali svakako zanimljiv su mirisne svijeće te vam iz iskustva mogu potvrditi da su muškarci veći zaljubljenici u mirisne svijeće od nas žena. Savjet je samo da birate intenzivnije mirise i efekt pucketanja, a najbolje su mi se pokazale upravo Woodwick svijeće za pravi cozy efekt i kao što rekoh nema muškarca kojeg nećete oduševiti ovime.

Ako baš nemate inspiracije ili se bojte da ćete pogriješiti tu su poklon bonovi. Možete izabrati poklon bonove od 100 kn, 250 kn, 500 kn ili 750 kn. Poklon bon koji kupite vrijedi 12 mjeseci od datuma izdavanja, može se iskoristiti samo za jednu narudžbu (jednokratno) te vrijednost poklon bona nije moguće podijeliti na više kupnji. Korisnik bona treba upisati kod bona u košarici te će cijena narudžbe biti umanjena za vrijednost bona.

 Za koji poklon biste se vi odlučile?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates