srijeda, 30. prosinca 2020.

Božićne frizure (u doba korone)

Drage moje, nadam se da ste dobro nakon zadnjih potresa koji su uznemirili cijelu Hrvatsku. Iskreno se nadam da će sve loše zaista ostati u ovoj izazovnoj 2020. godini te da nam dolaze mirniji i sretniji dani. Kako trenutno situacija nije takva da možemo često pohoditi frizerske salone, prisiljeni smo božićne frizure u doba korone napraviti same u kućnoj radinosti. Nekoliko trikova za savršenu božićnu frizuru u tri koraka otkrit ću vam u današnjem postu. Pa krenimo...

Prvi korak do savršene božićne frizure je njega, odnosno maska za kosu. Ako imate normalnu i nezahtjevnu kosu tada će vam izbor idealne maske biti prilično jednostavan te će svaka hidratantna maska pružiti kosu adekvatnu njegu te sjaj. Ukoliko je vaša cijela kosa suha ili pak samo vrhovi trebat ćete dubinsku njegu i intenzivnu hidrataciju, a moja preporuka ide za Subrina Professional PHI Repair obnavljajuća maska za oštećenu kosu.

Sljedeći korak je priprema za styling. Kako bi božićna/novogodišnja frizura bila postojana potreban je kvalitetan proizvod za stiliziranje, bilo pjena ili lak za kosu. Moj osobni izbor u zadnje vrijeme nekako češće bude lak za kosu, a posebna preporuka ide za L’Oréal Paris Elnett Satin lak za kosu s arganovim uljem. Ipak, s obzirom da će za savršenu frizuru biti potreban i toplinski uređaj neophodno je zaštititi kosu od topline, a za to mi pomaže Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner sprej za toplinsko oblikovanje kose.


I na kraju, nema idealne božićne ili novogodišnje frizure bez pegle za kosu.  Bilo da se odlučite za valove ili strogo ravnu kosu tu je Remington PROluxe S9100 pegla za kosu s kojom ćete postići obje frizure, a mogućnost podešavanja temperature osigurat će da ne izlažete kosu nepotrebno previsokim temperaturama (osobno kosu peglam i kovrčam na max 170 stupnjeva).


 

A ovako nekako ja zamišljam savršenu blagdansku frizuru :)

Izvor: https://hr.ponzarelli.com/60-most-magnetizing-hairstyles

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates