nedjelja, 30. kolovoza 2020.

Dezodoransi i parfemi za ljeto

Ljeto nam osim onih pozitivnih stvari poput godišnjeg odmora, mora, plaže i sunca, tu su i one neugodne poput prekomjernog znojenja. Iz tog razloga važno je suočiti se s problemom i spriječiti prekomjerno znojenje korištenjem antiperspiranta, ali i primjenjujući neki od savjeta koji preporučuje Notino webshop:"

  1. Ograničite unos začinjene hrane, kave i alkohola.
  2. Nosite odjeću napravljenu od prirodnih materijala, kao što su pamuk ili lan.
  3. Ne zaboravite unositi dovoljnu količinu nezaslađene tekućine u organizam.
  4. Od pomoći može biti i jutarnje tuširanje.
  5. Izbjegavajte boravak na suncu.
  6. Uložite u kvalitetan antiperspirant protiv prekomjernog znojenja koji sprječava stvaranje znoja."
    Izvor: www.notino.hr

Kada su u pitanju antiperspiranti, dezodoransi i ljetni parfemi, nekoliko je favorita koje ne bih mijenjala nikada.

 

 Nuxe Sun osvježavajuća voda za žene

 

 
Vjerujem da je većini vas poznat miris Nuxe suhog ulja, specifičan, prepoznatljiv i poseban. E upravo to su i odlike Nuxe Sun mirisa za žene kojeg krase note sočne naranče i hladni petitgrain. Otvara se citrusno, a zatim se proširuje nježnim cvjetnim notama uz dozu kokosa i opojne gardenije. Osim toga, iznimno je postojan u vrućim ljetnim danima što ga čini idealnim ljetnim, osvježavajućim mirisom.


Perspirex Original roll-on antiperspirant
 

 
Kada su u pitanju antiperspiranti, onda je tu jedan i jedini Perspirex roll-on antiperspirant. Ovaj roll-on pruža sve što bi jedan dobar antiperspirant trebao činiti, a to je učinkovita zaštita od znojenja, dugotrajan osjećaj svježine i čistoće te neizostavan osjećaj komfora i sigurnosti. Također, miris mu je vrlo nježan i ugodan.
 
Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual antiperspirant



Od klasičnih dezodoransa moj favorit je većina marke Dove, a u zadnje vrijeme mi se posebno svidio Nourishing Secrets Glowing Ritual koji iznimno učinkovito štiti od znojenja i ugodno miriše pružajući osjećaj cjelodnevne svježine i čistoće. Naravno, uvijek ću preporučiti i klasičan Dove dezodorans preponatljivog puderastog mirisa koji odiše čistoćom.


Dolce & Gabbana Light Blue toaletna voda za žene
 

 
I za kraj, bezvremenski ljetni favorit - D&G Light Blue. Nemam puno toga za reći o ovom mirisu osim činjenice da je prva asocijacija kada pričamo o ljetnim parfemima upravo Light Blue miris. Mogla bih ga prepoznati na kilometar udaljenosti, među najrazličitijim mirisima jer je poseban sa svojim neobičnim voćno-cvjetno-drvenastim notama koje opet djeluju tako svježe, sočno i neodoljivo. Ako vam još uvijek nije poznat ovaj miris, onda ga pod hitno morate isprobati.

Koji su vaši ljetni mirisni favoriti?

1 komentar:

  1. Light blue je i moj apsolutni favorit što se tiče ljetnih parfema, citrusni, lagan, svjež... ma divota!

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates