srijeda, 22. srpnja 2020.

Summer Black Friday: Top brendovi za vruće ljeto

Uz toplije vrijeme stigao nam je i dugo očekivani summer black friday jer i ljeto zaslužuje dane čašćenja, zar ne? Vjerujem da ste se do sada već upoznale sa pojmom black friday-a i svih blagodati koje nam isti donosi. Ovog ljeta Notino nas je odlučio sve počastiti povodom Summer Black Friday-a pa tako u tom periodu možete kupiti sve što vam je potrebno na 20 % popusta.

S obzirom na široku lepezu proizvoda i brendova koje ovog ljeta možete kupiti na popustu, odlučila sam vam predstaviti top listu tri brenda koji su idealni za vruće ljetne dane :) pa krenimo...




"Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje." 
Izvor: www.notino.hr

Gucci je svakako jedan od mojih omiljenih brendova, a ljeti ga volim još više zbog dva velikana: Rush i Rush 2 toaletnih voda koje su jedne od rijetkih toaletnih voda cvjetno - drvenastih nota koje se odlično slažu sa vrućim ljetnim danima i pružaju pravu malu svježu cvjetnu oazu. Kada biste me pitali koji mi je od ova dva mirisa draži, nažalost ne bih vam znala odgovoriti jer su oba posebna, jedinstvena i čarobna te ako ih dosada niste probali, svakako nemojte propustiti priliku za vrijeme summer black friday-a.




Moroccanoil je jedan od brendova koje obožavam tijekom cijele godine, a posebno bih ga preporučila u ljetnom periodu kada je kosa izmučena od sunca, mora, soli i svega ostalog što neizostavno dolazi uz ljeto. Posebno mi se sviđa što imaju posebno prilagođene Light tretmane koji će odgovarati i masnoj kosi jer i masna kosa treba njegu, a to zna biti dosta nezgodno za hranjivim proizvodima kod kojih postoji opasnost da dodatno otežate i zamastite kosu. Ako do sada niste probale ništa iz njihove ponude, preporuka ide za Moroccanoil Treatment kuru za kosu, a kada se jednom zaljubite u Moroccanoil vjerujem da nećete stati samo na jednom proizvodu :)



I zadnja preporuke ide za brend dekorativne kozmetike jer ljeto nije ljeto bez boja, a boje su jedan od glavnih pridjeva NYX Professional Makeup brendu. Kada je ovaj brend u pitanju onda najtoplije mogu preporučiti njihove palete sjenila, glitter praškove, pudere i tekuće ruževe. Njihov bestseller su svakako palete i ako do sada nemate niti jednu u kolekciji onda je pravo vrijeme da to promijenite :)

Koji su brendovi vaši ljetni favoriti?
 

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates