nedjelja, 10. svibnja 2020.

Pokloni za Majčin dan

“Obično se sve druge riječi pojavljuju u dvoje ili troje, čak ih ima na desetke i stotine primjera. Mnogo je ruža, zvijezda, zalazaka, sunca, leptira, braća i sestara, tetaka i bratića, ali je na cijelom svijetu samo jedna majka.”- Kate Douglas Wiggin

Današnji post započinjemo prigodnim citatom o majkama. Nadam se da ste danas na Majčin dan priuštile svojim majkama poneku sitnicu ili barem toplu riječ. Sjetite se samo koliko puta su naše majke uskratile nešto sebi kako bi nama kupile onu dugo željenu igračku ili komad odjeće. Iz tog razloga, današnja tema su pokloni za mamu, koja svakako zaslužuje najbolje. Pa krenimo...



Za majke samo najbolje, a ako ćemo tako onda je Lancome poklon set zaista pravi odabir. Set se sastoji od sljedećih proizvoda: La Vie Est Belle En Rose toaletna voda 100 ml + torbica za kozmetiku + Ombre Hypnôse Metallic Stylo dugotrajna sjenila za oči u olovci 1,4 g. Zašto bih preporučila baš ovaj set? Zato što je La Vie Est Belle En Rose svjež, cvjetni miris koji je čista pozitiva i uz kojeg ćete svijet gledati kroz ružičaste naočale, a što više od toga možete poželjeti za svoju majku.


Ruž je moglo bi se reći zaštitni znak svake žene pa je tako moj sljedeći prijedlog upravo set ruževa. Izbor je ovaj put pao na Revolution PRO ruževe koji se ističu svojom kvalitetom, postojanošću i odličnom pigmentacijom, a posebno je pohvalna i široka paleta nijansi pa bi tako svaka ljubiteljica ruževa pronašla barem jedan set za sebe. Razni Revolution PRO setovi zaista mogu biti top pokloni za žene pa bacite oko i na ostale.


Kerastase set za kosu će pružiti svakoj ženi dašak luksuzne njege kose u udobnosti vlastitog doma. Često čujem kako žene govore kako nemaju vremena za razne tretmane za njegu kose jer im je opterećenje sjediti sat vremena u frizerskom salonu. Tako da je ovaj set idealan za sve majke od kojih ste čule upravo ove izgovore. Resistance linija je namijenjena jačanju oslabljene ili blago oštećene kose, a s obzirom na broj žena koje bojaju kosu u današnje vrijeme, mislim da je upravo ovaj set pun pogodak za većinu.


I za kraj jedan klasik koji je praktičan i koristan za svaku ženu i majku. Radi se o Weleda Skin Food setu koji se sastoji od balzama za usne i hranjive hidratantne kreme univerzalne namjene. Zapravo biste se iznenadile koliko mnogo žena voli proizvode univerzalne namjene te koliko su često vjerni pratitelji ženske toaletne torbice pa je tako moja preporuka bez puno razmišljanja pala na ovaj set.

Nadam se da ste u ovim preporukama pronašle nešto i za svoje majke te ne zaboravite kako za darove nikad nije kasno :) čak i ako zakasnite sigurna sam da ćete izmamiti osmijehe na lice svojim majkama :)

Što ste vi kupile ili dobile za majčin dan?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates