petak, 6. ožujka 2020.

Najbolji pokloni za Dan žena


"Oni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako."

Današnji članak posvećen je svim divnim, snažnim, dostojanstvenim i borbenim ženama koje često znaju kriti svoju tugu, koje se i danas, nažalost, još uvijek bore za svoje mjesto pod zvijezdama, nerijetko se za svoj komadić sreće moraju dvostruko potruditi, ali na kraju dana, kada se sve zbroji svaka žena je ispunjena jer je njena misija dijeljenja i širenja sreće i blagostanja uspješna.
Drage moje, Dan žena, nije samo 08.03., Dan žena je svaki dan u godini jer se svakog dana susrećemo sa predrasudama, ali ih isto tako čvrsto i odlučno pobijamo. Iskoristite ovaj dan kao pravi trenutak da si priuštite sitnicu koju već duže vrijeme želite, a ja ću podijeliti listu poklona za koje smatram da si svaka žena treba priuštiti.
Sretan nam Dan žena!




Kolekcija mini parfema iz Victoria's Secret kolekcije oduševit će svaku ženu. Set od 4 parfema: Bombshell, Love, Tease i Angel Gold po 7,5 ml praktičan je za isprobavanje raznih vrsta parfema, ali isto tako i izvrsna opcija za nošenje parfema u torbici. Moj odabit je svakako Angel Gold, ali bih preporučila da isprobate i sve ostale parfeme iz Mini seta.


BaByliss Curlers Easy Waves


Dobar električni uređaj za kosu siguran je izbor za izmamiti osmijeh na lice svakoj ženi, a moja preporuka ide za BaByliss trostruki uvijač uz koji ćete brzo i jednostavno postići glamurozan izgled i lagane uvojke kao iz salona. Ono što mi se posebno sviđa kod ovakvih uređaja je mogućnost brzog preoblikovanja frizure pa ćete tako jednostavno uz pomoć malo pjene i gužvanja kose hollywoodske uvojke lagano pretvoriti u razbarušene i neobuzdane valove.


Yankee Candle Elevation Coastal Cypress
 

Mirisne svijeće su još jedan "safe" poklon, morate samo znati voli li osoba kojoj poklanjate više svježije, cvjetne ili jače mirise. Svježi, prirodni i biljni mirisi najčešće će se svima svidjeti pa s njima ne možete pogriješiti, a zato je moj današnji prijedlog Yankee Candle Elevation Coastal Cypress koju krase slijedeće mirisne note: Glava - sol, agrumi, čempres; Srce - bor, orhideja, perunika; Baza - drvo cedra, mošus, sandalovina.
 
 
Bvlgari Omnia Crystalline
 
 
I zadnji prijedlog je vječni klasik za žene - poklon set. A s obzirom da pričamo o klasici onda je tu naravno i uvijek popularan Bvlgari sa svojom puderasto svježom Omniom Crystalline koju će voljeti sve generacije. Odlike Bvlgari parfema su prepoznatljiv stil bočice te iznimno dugotrajni i intenzivni, ali nikako zagušljivi i teški mirisi. Definitivno još jedan od poklona koji će razveseliti svaku ženu.

Imate li vi neki od prijedloga za poklon? Što biste voljele dobiti kao poklon za dan žena?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates