ponedjeljak, 10. veljače 2020.

Pokloni za Valentinovo za muškarce [RECENZIJA]

Današnju recenziju mogla bih nazvati ili - ili recenzijom jer se radi o dva poklona, a na vama je hoćete li izabrati uvijek provjeren parfem ili se zaigrati sa zanimljivom i opojnom vodom poslije brijanja. S obzirom da naši dragi muškarci zaslužuju samo najbolje, u današnjoj recenziji donosim ono najbolje od najboljeg što bih preporučila i koji su najbolji pokloni za Valentinovo za muškarce.


Versace Eros voda poslije brijanja 


Sigurno ste pomislile kako je neobičan izbor za Valentinovo pokloniti vodicu poslije brijanja, ali brzo ću vas riješiti nedoumica i predstaviti vam sve prednosti ovog poklona. Evo nekoliko odgovora na pitanje zašto vodica poslije brijanja:
- jer je to nešto što vaš muškarac vrlo vjerojatno gotovo svakodnevno koristi
- jer osvježava kožu nakon brijanja
- jer smanjuje crvenilo i iritacije
- jer pruža ugodan osjećaj svježine i opojnog mirisa
Ako vas do sada nisam uvjerila, onda ću vam još reći kako Versace Eros voda poslije brijanja vjerno prati mirisne note istoimenog parfema, ali uz to i njeguje kožu te ju ostavlja dugotrajno mekom, svježom i mirisnom.

Paco Rabanne 1 Million toaletna voda za muškarce


Moj drugi prijedlog je vječni klasik, jedan od najprodavanijih muških mirisa svih vremena. Riječ je naravno o Paco Rabanne 1 Million mirisu kojeg, nećemo se lagati, često znam "posuditi" od svog dragog. Ovaj drvenasto-začinski miris oduševit će čak i najzahtjevnije nosiće, a mirisne note svježe mandarine i metvice koje se spajaju sa cvjetnim notama ruže uz topli dodatak cimeta povesti će vas kroz pravi mirisni vrtlog. Baza koju čine jantar i opojna koža čine ovaj miris toliko posebnim i snažnim, a uz njega će se sigurno i vaša snažnija polovica osjećati muževno i moćno :)

Što biste vi preporučile kao poklon za naše jače polovice?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates