utorak, 21. siječnja 2020.

Burberry: My Burberry parfemska voda [RECENZIJA]

Burberry je jedan od onih brendova koje ili volite ili ne volite, nema tu neke zlatne sredine. Poznati karirani uzorak i profinjenost odlike su ovog brenda koji osim modnim, osvaja i kozmetičkim asevima. S obzirom da me ovaj brend oduvijek oduševljava, odlučila sam isprobati jedan parfem iz njihove kolekcije, radi se o My Burberry parfemskoj vodi, a moje dojmove možete saznati u nastavku...


Što kaže Burberry?
Parfemska voda Burberry My Burberry My Burberry je utjelovljenje luksuza i ekskluzivnosti. Pružite sebi miris zahvaljujući kojem ćete u svakom društvu biti jednostavno unikatni! Cvjetni miris, za modernu samouvjerenu ženu, za svaki dan.


Ambalaža: Baš kao što Burberry odjevni komadi odišu elegancijom i profinjenošću tako je i bočica My Burberry parfema kreativno osmišljena. Mala jednostavna bočica sa poklopcem u obliku velikog gumba i mašnicom koja prati boju pripadajuće kutijice, ma tko bi tome odolio?
Možda vas bočica asocira na nešto? Da, da, u pravu ste, inspirirana je kultnim Burberry balonerom. :) Uz to, tu su i nezaobilazni zlatni detalji za potpuni chic dojam - raspršivač i slova na bočici.


Moji dojmovi: Cvjetni, opojan i osvježavajuć miris. Zvuči pomalo nevjerojatno, no ovaj oksimoron je moguć i krije se u bočici My Burberry parfema. Miris započinje svježe, citrusnim notama uz dašak bergamota. Ipak, glavne note ovog mirisa su cvjetne pa će vas tako otvaranjem ovog mirisa obujmiti nježni tonovi damašćanske ruže i gardenije, a posebnoj punoći i opojnošću mirisa doprinose note mošusa i pačulija. 
Iako bih rekla kako je ovo pravi jesenski miris, ovo ludo maglovito vrijeme zapravo je pravi trenutak za isprobati ga jer će vas njegova opojna aura brzo odvesti u suton, u kišom okupani cvjetni vrt, u ulice Londonskog predgrađa dok vam lišće tiho šapuće pod cipelama i vrlo brzo ćete zaboraviti na ova naša maglovita i tmurna jutra.
Iznimno je postojan te mu je trajnost oko 6-7 sati što je vrlo dobro, a na odjeći će se zadržati sve do idućeg pranja.
Da, zaključimo, odličan cvjetni miris koji podsjeća na jesen, a probudit će proljeće u vama :)

Ocjena: 5+


Gdje kupiti: Notino webshop

Koji je vaš omiljeni miris? Volite li Burberry brend?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates