petak, 6. prosinca 2019.

Max Factor Radiant Lift tekući puder [RECENZIJA]

Zima je period kada koži treba pružiti dovoljno hidratacije i zaštite od hladnoće i suhog zraka, a osim kreme za lice, poželjno je da ove karakteristike ima i puder. A kada uz hladni zrak povežete mješovitu kožu, vrlo vjerojatno ćete jako teško pronaći idealan puder za mješovitu kožu. Iz toga razloga, odlučila sam s vama podijeliti moje otkriće i puder koji naprosto obožavam. Radi se o Max Factor Radiant Lift dugotrajnom puderu, a detalje ću otkriti u nastavku...


Što kaže Max Factor?
"Make-up Max Factor Radiant Lift ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti. Svojstva: za dugotrajni efekt, ujednačava ten, hidratizira, posvjetljuje kožu i štiti od sunčevih zraka."
Izvor: www.notino.hr


Ambalaža: Klasika za Max Factor - elegantna staklena bočica sa zlatnim detaljima koji doprinose efektu visoke kvalitete. Količina od 30 ml je već standard za pudere tako da ovdje nema nikakvih iznenađenja.


Moji dojmovi: Tekstura ovog pudera je kremasta, srednje gustoće koja se odlično razmazuje i stapa sa tenom. Prekrivanje mu je srednje sa mogućnošću nadogradnje na problematičnim dijelovima. Nijansa 50 (Neutral) je dovoljno svijetla za moj bljedunjavi ten, a ujedno se odlično stapa sa svim podtonovima kože. Miris je nježan i osjeti se samo prvi tren nakon nanošenja tako da vjerujem kako neće nikome zasmetati. Trajnost mu je svakako jedna od jačih strana jer će preživjeti i najstresniji dan te neće nestati sa masnih dijelova kože. Ono što me najviše oduševilo kod ovog pudera je njegova moć i sposobnost ujednačavanja suhih i masnih dijelova kože od mješovite kože te ga iz tog razloga mogu toplo preporučiti svima koji još uvijek traže puder koji se neće zasjajiti na T zoni nakon par sati, a isto tako neće naglasiti suhe dijelove kože.

Ocjena: 5+


Gdje kupiti: Notino webshop

Koji je vaš omiljeni puder za zimski dio godine?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates