subota, 30. studenoga 2019.

NYX Proffesional Makeup Glitter Goals [RECENZIJA]

Zadnji je listopadski dan te nas sve lagano hvata blagdansko raspoloženje, a što je blagdansko raspoloženje bez malo šljokica? Zapravo dosta dugo nisam pisala o makeup-u, pa je pravo vrijeme da to promijenimo. Vjerujem da se u svakoj ženi krije "mala od šljokica" samo neke to još nisu shvatile. Šalu na stranu, prije nego krene božićno i novogodišnje ludilo korisno je upoznati se sa jednim makeup proizvodom koji će definitivno upotpuniti svaki blagdanski look. Ovaj put, predstavit ću vam NYX Proffesional Makeup Glitter Goals metalik šljokice za lice i tijelo.


Što kaže NYX Proffesional Makeup?
"Sjenila za oči NYX Professional Makeup Glitter Goals omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju. Svojstva: ima dugi vijek trajanja, pigmentacija je vrlo intenzivna, svjetlucavi efekt, za dnevnu i noćnu šminku."
Izvor: www.notino.hr

Ambalaža: Obično je uvijek ambalaža šljokica nepraktična i nespretna za rukovanje pa šljokice završe svuda oko vas, ali NYX je uspio sa vrlo jednostavnom ambalažom osigurati praktično rukovanje bez suvišnog trošenja šljokica prilikom otvaranja. Kroz tri rupice na plastičnom pod-poklopcu šljokice izlaze u maloj količini i moguće ih je poprilično precizno dozirati.


Moji dojmovi: Možda ja nisam prava osoba za pisanje recenzija o šljokicama za lice, no zašto ne podijeliti dijelić moje velike ljubavi sa vama. Za sebe definitivno mogu reći da sam žena od šljokica i često se znam našaliti i reći svuda kuda prođeš prospi malo šljokica i svijet će biti ljepše mjesto. Ipak, ne bih vam pisala o ovim šljokicama (jer imam masu drugih u svom kozmetičkom kutku) da se nisam zaljubila u njih već na prvi dodir.
Radi se o fino mljevenim šljokicama koje su pogodne za korištenje na licu i tijelu, a ja ih volim lagano prosuti i po kosi kako bih dobila sjaj. Ono što me posebno razveselilo kod ovih NYX šljokica je holo efekt i to onaj pravi koji se presijava u tisuću boja i definitivno ostavlja bez daha. Također, čak i bez korištenja baze, ove šljokice su vrlo dugotrajne i izrazito pigmentirane, a ujedno dovoljno decentne da ih možete profurati i u dnevnim varijantama. Sve u svemu, ove šljokice imaju moju najveću preporuku jer su jednostavne za korištenje, a vrlo efektne i posebno prigodne za nadolazeće blagdane.

Ocjena: 5+


Gdje kupiti: Notino webshop

A koje su vaše omiljene šljokice?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates