srijeda, 20. studenoga 2019.

Četiri božićna poklona za žene

Pitam se što ste prvo pomislile kada ste vidjele naziv ove objave. Vjerujem da je većini, baš kao i meni, prva asocijacija bila miris jer što drugo pokloniti ženi nego miris. I baš zato odlučila sam kako ovo neće biti standardan popis već sam vam odlučila preporučiti proizvode koje vaše prijateljice, djevojke, žene, majke, kraljice možda još nisu isprobale, a svakako su vrijedni pažnje. Pa krenimo sa pravim poklonima za žene...




Maskara je nešto što svaka žena ima u svojoj kozmetičkoj torbici te se najčešće ubraja u top 3 proizvoda bez kojih žene ne mogu zamisliti svoj dan. Upravo zato maskara je jedan od današnjih prijedloga za božićne poklone, a kako bi vam izbor bio lakši prijedlog ide za konkretno Max Factorovu False Lash Epic maskaru koja osim odlične gumene četkice ima malu "bodljikavu" kuglicu na vrhu s kojom ćete u trenu obuhvatiti i najsitnije donje trepavice. Osim toga, krasi ju intenzivna crna boja s kojom ćete lako postići efekt volumioznih i glamuroznih, umjetnih trepavica.



Sigurno ste se odmah zapitale što dezodorans radi među božićnim poklonima za žene. Odmah ću vam riješiti sve nedoumice, jer se radi o pravom sos spasitelju. Vjerujem da ste se barem jednom u životu našle u situaciji kada je stres učinio svoje te čak i najjači dezodorans pokleknuo i spustio svoju branu. U takvim situacijama rijetko što može pomoći, ali mene je oduševio upravo Avon Perceive dezodorans u spreju koji ujedno zauzima ulogu spasitelja dezodoransa i parfema u jednom. Miris mu je intenzivan, ali čist i svjež što ga čini idealnim poklonom za svaku ženu.


Avon Care hidratantna krema za lice i tijelo s kokosovim uljem

Još od srednjoškolskih dana obožavam Avonove proizvode, a posebno mi je draga Care linija. Iz tog razloga drago mi je što kao poklon za vama dragu ženu mogu preporučiti hidratantnu kremu za lice i tijelo s kokosovim uljem upravo iz Care linije. Radi se o iznimno laganoj, hidratantnoj i mirisnoj kremici koja će spriječiti isušivanje, njegovati kožu i pružiti joj dugotrajnu mirisnu zaštitu. Ne koristim ju za lice, ali se zato doslovno kupam u njoj i posebno se djelotvornom pokazala na području vrata i dekoltea.
Nivea Visage Pure & Natural regenerirajuća noćna krema

Krema za lice nešto je što bi trebao biti svakodnevni ženski saveznik tako da je vrlo vjerovatno da sa njom nećete pogriješiti, a čak i ako osoba koju darivate ne koristi kreme za lice ovo je prava prilika da joj ukažete na važnost adekvatne njege. Današnja preporuka ide za jednu noćnu, moglo bi se reći univerzalnu kremu, za sve tipove kože koja će odraditi svoj posao preko noći te ćete ujutro primijetiti hidratiziranu, regeneriranu i vitaliziranu kožu. Aktivne tvari poput aloe vere i arganovog ulja pružiti će koži dubinsku njegu i hidrataciju te ovu kremu zaista mogu koristiti svi tipovi kože jer je lagana i nekomedogena.


Što biste vi voljele dobiti kao božićni poklon?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates