četvrtak, 12. rujna 2019.

TOP 5 poklona za muškarce

Znam da volite čitati o prijedlozima za poklone, a priznam da često i sama potražim pomoć guglajući bespućima interneta. Vjerujem da nam je svima najteža misija pokloni za muškarce, pa sam stoga odlučila odabrati top 5 poklona koje možete darovati svom najdražem muškarcu, bio on sin, brat, otac, djed, dečko ili muž.

Armani Code toaletna voda za muškarce

Apsolutni must have za svakog pravog muškarca je svakako Armani Code miris, pa je to ujedno i jedan od najpoželjnijih poklona za svakog muškarca. Iako se radi o orijentalnom mirisu neobičnih nota poput cvijeta masline, duhana, kože i tonka graha, vrlo brzo će se svidjeti većini muškaraca. Nenametljiv, a ujedno i nezaboravan, odličan je izbor za sve dobne skupine. 



Jedan od korisnijih poklona za vašeg muškarca je električna četkica za čišćenje lica FOREO Luna™ 2 for Men koja će osloboditi kožu od nečistoća, sebuma i mrtvih stanica kože, a posebno je prilagođena za kožu muškaraca te će ju dodatno omekšati prije brijanja i pomoći kod regeneracije stanica kože.



Ako želite da vaš muškarac uvijek bude uredno obrijan i podšišan, poslužite se dobrim starim trikom i kupite mu aparat za brijanje. Ok, možda nije naj fer opcija, ali dobar brijaći aparat uvijek će izmamiti osmijeh na lice, a posebno ako se radi o Durabladeu koji ima samooštreće britve koje nikada nećete morati zamijeniti, precizno brije, bežičan je i namijenjen za suho ili mokro brijanje.


Jedan od najčešćih izbora kod poklona za rođendane je poklon paket sa raznim kombinacijama proizvoda, na koje muškarci obično uvijek zaborave kada im ponestanu. Odličan izbor je Bvlgari BVL pour homme set koji sadrži toaletnu vodu 100 ml + balzam poslije brijanja 75 ml + šampon i gel za tuširanje 75 ml + toaletnu torbicu. Ovakav raznovrstan set oduševit će svakog muškarca koji vodi brigu o svom izgledu.


Redken Brews 3 u1 šampon, regenerator i gel za tuširanje
I za kraj, jedan neobičan klasik u muškoj kupaoni - multifunkcionalan proizvod - šampon, regenerator i gel za tuširanje u jednom. Neobična bočica, doduše, će možda i biti nezgodna za prave pivopije jer bi im se moglo dogoditi da potegnu iz krive bočice :)

Što biste vi predložile kao top poklone za muškarce?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates