srijeda, 18. rujna 2019.

BABYLISS: Elegance 2100 profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom [RECENZIJA]

Već vam dosta dugo obećajem ovu recenziju, a ona nikako da dođe na red. Otkako sam prvi put koristila Babyliss Elegance 2100 profesionalno sušilo, shvatila sam da zaista postoje klasična sušila za kosu i sušila za kosu s ionizatorom. Ako vas zanima zašto se isplati uložiti u kvalitetno sušilo za kosu, na pravom ste mjestu :)


Što kaže Babyliss?
"Sušilo za kosu BaByliss Elegance 2100 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena. Svojstva: nježno suši kosu, mogućnost podešavanja temperature, funkcija ionizacije, mogućnost reguliranja brzine, mala masa i ergonomski oblik."
Izvor: www.notino.hr


Ambalaža: Možda vam se čini kako ambalaža kod sušila za kosu nije najvažnija stvar, doduše, zaista i nije, ali ako ćete sušilo čuvati pohranjeno u kutiji, onda vam je bitno da kutija bude čvrsta i potraje što duže. S obzirom da sam ja jedna od onih koje stvari vole čuvati u pripadajućim kutijama, bitno mi je da je kutija kvalitetna, a ova to zaista i jest.


Moji dojmovi: Prva od prednosti ovog sušila za kosu je kompaktan i ergonomski oblik te kabal od čak 2,2 metra. Dužina kabla je stvar o kojoj često ne razmišljamo kod kupnje, ali je vrlo bitna jer koliko god utičnica imali, uvijek su na krivom mjestu, zar ne? Sljedeća prednost je ionska tehnologija - točnije ioni koji neutraliziraju statički elektricitet koji se posebno u hladnije vrijeme, nakuplja u kosi kada se suši. Osim toga, proizvodi za kosu su još učinkovitiji, a kosa je mekša, podatnija i sjajnija. 
Babyliss sušilo također odlikuje široki spektar načina sušenja pa tako možete birati između 3 brzine i 3 razine topline + opcija hladnog zraka. Na izbor vam je stavljen i dodatak u obliku tanke mlaznice za precizno feniranje. 
Uz sve prethodno navedeno, vrijedi spomenuti i kako se radi o snažnom sušilu od čak 2100W sa keramičkom tehnologijom koja osigurava ravnomjerno grijanje.  
Zaključak: radi se o fenomenalnom sušilu za kosu koje će ubrzati sušenje kose, spriječiti statički elekricitet i uz koje će kosa biti mekša i sjajnija.

Ocjena: 5+



Gdje kupiti: Notino webshop

Koji je vaš omiljeni Babyliss uređaj?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates