subota, 16. ožujka 2019.

EUCERIN: Hyaluron-Filler noćni serum za obnavljanje i puniju kožu [RECENZIJA]

S obzirom da se polako, ali sigurno približavam tridesetoj te primjećujem prve znakove starenja kože, odlučila sam bolje spriječiti, nego liječiti i posvetiti dodatnu pažnju anti-age njezi kože. Moj odabir je pao na Eucerin Hyaluron - Filler noćni serum i piling u jednom, koji je izvrstan odabir za sve koji žele cjelokupnu hidrataciju, učinak smanjenih pora i anti-age njegu u jednom proizvodu.


Što kaže Eucerin*?
"Dermatolozi koriste injekcije i pilinge s hijaluronskom kiselinom za pomlađivanje kože koja stari. Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum inspiriran je takvom vrstom tretmana i kombinira dvije učinkovite formule za višestruke anti-age učinke:
  • Poboljšana tekstura kože i sjaj: Kremasta emulzija sadrži učinkovit AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks i glicin saponin. AHA, poznat i pod nazivom voćne kiseline, potiče ljuštenje mrtvih stanica kože dok glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.
  • Hidratacija i popunjavanje bora: Prozirni gel kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu. Visoko molekularna hijaluronska kiselina djeluje tako da zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.
Kombinacija ove dvije formule zaglađuje kožu. Ovaj inovativni preparat kreiran je za korištenje tijekom noći i kad se redovito koristi, klinički i dermatološki dokazano zaglađuje teksturu kože i potiče obnovu stanica dok istovremeno popunjava čak i najdublje bore. Koža izgleda zaglađenije i sjajnije, a pore su smanjene."


Ambalaža: Inovativna i kvalitetna ambalaža držanjem dvije različite formule u različitim dijelovima ambalaže osigurava svježinu i dugotrajnu stabilnost sastojaka. Jednim oritiskom na pumpicu istisnuti ćete dovoljnu količinu proizvoda za cijelo lice, a još jednim dodatnim pritiskom i za vrat te dekolte.


Moji dojmovi: Dvofazna tekstura ovog proizvoda spaja se u gelastu teksturu koja je lagana i osvježavajuća. Ono što mi je bilo vrlo bitno je da mi anti-age proizvod ne bude komedogen, a upravo lagana i nekomedogena tekstura me osvojila kod Eucerinovog noćnog seruma/pilinga. S obzirom da se radi o proizvodu koji potiče ljuštenje mrtvih stanica kože, ne preporučuje se korištenje ujutro te je obavezno korištenje kreme sa SPF 30 ili većim. Meni se baš to noćno "obnavljanje" kože posebno svidjelo jer bi se ujutro probudila sa svježom i hidratiziranom kožom spremnom za cjelodnevni makeup. Uz redovito korištenje primijetila sam čvršću i zaglađeniju teksturu kože, smanjene pore, kao i hiratiziranost kože bez da se ona dodatno zamastila tijekom dana. Ono što je prednost ovog proizvoda u odnosu na klasične proizvode sa AHA kiselinama je dodatna gel formula sa hijaluronskom kiselinom koja spremno uskače i sprječava isušivanje uslijed ljuštenja mrtvih stanica kože pa nemate potrebu za dodatnim proizvodom za hidrataciju.

Ovaj inovativan proizvod svidjet će se svima koji ne žele koristiti cijeli set proizvoda za njegu kože koja stari, a ujedno se još uvijek bori sa povremenim nepravilnostima. Idealan je za sve tipove kože, a vjerujem da će ga jednako voljeti i žene sa masnom, kao i one sa suhom kožom.

Ocjena: 5+


Gdje kupiti: Notino webshop

*Izvor: www.eucerin.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates