utorak, 13. studenoga 2018.

VERSACE: Crystal Noir parfem [RECENZIJA]

Bez obzira jeste li ljubiteljica laganijih i svježijih ili onih intenzivnih mirisa, jedan slatkasti klasik morate imati u svojoj kolekciji. Iz tog razloga danas ću vam pisati o jednom klasiku koji možete pronaći u obliku parfemske ili toaletne vode, ovisno o vašim preferencijama. Kako sam ja tip koji voli mirišati "all day long" moj je izbor parfemska voda - a radi se o ultimativnom Versace klasiku.


Što kaže Versace?
Parfemska voda Versace Crystal Noir isključivo je ženski miris zahvaljujući kojem ćete u svakom društvu biti u prvom planu. Karakteristike: slatko korjenasti miris, za senzualnu ženu,za večer i posebne prigode.

Sastav:
  • Baza: jantar, mošus, sandalovina
  • Glava: đumbir, kardamom, papar
  • Srce: božur, cvijet naranče, gardenija
  • Vrsta mirisa: cvjetni, orijentalni

Ambalaža: Unikatna i posebna ambalaža čiju je ljepotu nemoguće uhvatiti fotoaparatom oduševit će sve ljubiteljice i eventualne sakupljačice i sakupljače ovih mirisnih bočica. Crno - zagasito ružičastih tonova djeluje mistično i elegantno te kao da naglašava tajanstvenost i senzualnost mirisa koji krije.


Moji dojmovi: Kažu da ne može svaki parfem svakome pristajati, no ovaj parfem bi mogao opovrgnuti tu tvrdnju. Senzualan, mističan, delikatan i pomalo mračan Versace Crystal Noir probudit će u svakoj ženi borca, samosvjesnost i čvrstinu, a ponekad nam svima treba taj čaroban trenutak, zar ne? Iako posjeduje orijentalnu notu, on je dovoljno nježan da može biti vaš svakodnevan pratitelj. Trajnost mu je odlična i bilo da ga nanosite direktno na kožu ili na recimo šal, on će vas vjerno obavijati svojim mirisnim notama cijeli dan. Mošusna baza daje mu odlučnost i dugotrajnost, otvara se intenzivno sa notama đumbira, nakon čega zablistaju božur (moj omiljeni cvijet) i gardenija u punom svom sjaju, kremasto i cvjetno. Zaista, mogu reći kako se radi o zbilja posebnom mirisu uz koji ćete se osjećati onako damski, elegantno i senzualno. Sve preporuke!


Obje verzije ovog mirisa možete pronaći na Notino webshopu.

Link za popust biti će aktivan od 19.11. kad počinje BF akcija.

Koji je vaš mirisni favorit za hladnije dane?

1 komentar:

  1. Zvuči mi odlično :) mislim da sam ga već jednom i pomirisala no morati ću svakako ponovo

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates