srijeda, 31. listopada 2018.

BIELENDA: Carbo Detox Active Carbon micelarna krema [RECENZIJA]

Bielenda se trudi uz pristupačne cijene pružiti zadovoljavajuću kvalitetu, a dosadašnjim iskustvom s ovom markom krenuo sam s velikim očekivanjima i u isprobavanje novog proizvoda. Ako vam je nekako promaknula informacija, aktivni ugljen je u zadnje vrijeme svoju popularnost udvostručio. Mislim da nema brenda koji nema neki proizvod na temelju aktivnog ugljena. U tu kategoriju spada i čitava kolekcija proizvoda iz Bielenda. U današnjem osvrtu govorit ću o svom iskustvu s Bielenda Carbo Detox Active Carbon, namijenjene za mješovitu i masnu kožu.


Ambalaža: Obična crna kutijica oblijepljena naljepnicom proizvoda. Naljepnica sadržava upute i standardne značajke proizvoda. Jedini pokušaj dizajna je pozadina naljepnice koja prikazuje komade ugljena, a obzirom na to da je sve crno ponekad izgleda kao da je kutija zamrljana proizvodom koji sadržava. Poklopac je također dobio naljepnicu. Rekao bih da se oko same prezentacije proizvoda, čitaj pakiranja, nisu baš potrudili. Obzirom da se radi o običnoj plastičnoj kutijici, ne vjerujem da bi cijena bila puno veća, da su malo dali mašti na volju prilikom dizajna. Iako moram naglasiti da ostali proizvodi Bielenda ne dijele sudbinu ovog.

Količina: 250 ml


Moji dojmovi: Kao i sa svakim novim proizvodom, nakon čitanja uputa, krenuo sam s nanošenjem proizvoda. Uputstva kažu da malu količinu proizvoda utrljate između na dlanu dok se ne pretvori u pjenu i utrljavate kružnim pokretima na licu, od sredine prema krajevima. Miris ovog gelastog proizvoda je zaista opojan i na prvu ruku se zaljubite, te samo što ne pođete po žlicu i ne počnete jesti umjesto trljati na kožu. No pjenu ja nisam uspio dobiti. odlučio sam se unatoč tome proizvod kao takav utrljati laganim pokretima na vlažno lice. Osjećaj je odličan i osim što će čistiti kožu, imat ćete i aromaterapiju kao bonus. Nakon nanošenja proizvoda izgledate kao da vas je usred čišćenja dimnjaka iznenadila kiša. Samo što zasigurno bolje mirišete. Utrljani proizvod sam ostavio još koju minutu i nakon toga samo isprao. I voila, koža svježa, mirišljava i glatka. Nakon prvog korištenja sam ostao iznenađen nekim crvenim flekama, no obzirom da su se brzo povukle i nisu pojavljivale nakon ponovljenih korištenja, pripisujem ih pritisku prstiju. Za svaki slučaj, kao i sa svakim proizvodom preporučam isprobavanje na unutrašnjoj strani podlaktice, prije nanošenja na lice.


Prema mom iskustvu, redovnim korištenjem proizvoda nećete požaliti, a koža vašeg lica će vam biti zahvalna. Vidljivo je glađa, čišća i izgleda zdravije nakon detoksikacije pomoću ugljena. Dodatno savjetujem da nakon čišćenja lica ovim proizvodom nanesete neku kremu s hijaluronom. A svoja iskustva podijelite s nama u komentarima.

Gdje kupiti: Notino webshop

Moja ocjena za ovaj proizvod je 4+.

Ivanlicious

3 komentara:

  1. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  2. It’s onerous to search out educated folks on this topic, however you sound like you realize what you’re speaking about! Thanks casino slots

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates