nedjelja, 12. kolovoza 2018.

dm drogerie markt: Ljetni survival kit [RECENZIJA]

Možda vas je iznenadio i zbunio naziv današnje recenzije, no jednostavno točno taj naslov savršeno opisuje proizvode koje ću vam danas predstaviti. Kada mi je stigao ovaj dm-ov paketić, planirala sam recenzirati samo neke proizvode - one koji me oduševe, a dogodilo se to da sam u samo nekoliko tjedana korištenja ovih proizvoda shvatila da mi trebaju svi i to svakodnevno jer uz njih lakše preživljavam ove ljetne vrućine i sparine. Pa krenimo...


SUNDANCE matirajući fluid za sunčanje za lice i dekolte

Iako većina ljeti želi postići što ljepši preplanuli ten, zaštita kože od sunca trebala bi biti primarni ljetni cilj, a posebno zaštita kože lica koju često zaboravljamo. Sundance je mislio na sve pa se tako u mojim rukama našao matirajući fluid za sunčanje za lice i dekolte. Priznajem da sam često izbjegavala nanositi zaštitne kreme na lice zbog masnjikavog osjećaja i prištića koji su bili rezultat začepljenih pora. Srećom, otkrila sam ovaj fluid koji osim što matira, ima vrlo laganu, nemasnu i nježnu teksturu koja ne začepljuje pore te nježan, gotovo neznatan miris.



SUNDANCE transparentni sprej za sunčanje kokos

Proizvod koji mi je postao svevremenski favorit - Sundance transparentni sprej za sunčanje sa neodoljivim mirisom kokosa, a koliko dobro miriše govori činjenica da ga ja koristim i kao "losion" za noge jer predivno naglasi preplanulost i ostavlja mirisni trag daleko iza vas. No, vratimo se na njegovu primarnu ulogu - ovaj sprej je svakako najpraktičniji izbor za plažu jer u samo nekoliko poteza možete zaštititi cijelo tijelo bez pomoći drugih. Također, ne ostavlja masni trag niti fleke na kupaćem, a koža će uz njega iz dana u dan biti sve ljepša, sjajnija i zdravo preplanula. Šteta što se radi o limited edition proizvodu jer ga želim trajno u svojoj kozmetičkoj postavi.




SUNDANCE MED pjena poslije sunčanja Ultra sensitive

Osim zaštite kože od sunca, iznimno je bitna njega kože nakon sunčanja kako bi se spriječilo isušivanje kože, iritacije kože uzrokovane suncem ili guljenje kože i gubitak pigmentacije. Proizvode u obliku pjene i inače volim koristiti, a ovaj mi se posebno svidio. Sundance Med pjena namijenjena je ultra osjetljivoj koži sklonoj iritacijama te će zadovoljiti potrebe čak i onih najzahtjevnijih. Zbog pjenaste teksture lako se razmazuje i brzo upija, ne ostavljajući masni trag na koži, a istovremeno umiruje, hidratizira i štiti kožu od isušivanja. Osobno ju volim koristiti i nakon depilacije upravo zbog odličnog umirujućeg djelovanja.




BALEA maska za lice u maramici na foliji - bijela glina i zeleni čaj

Ova Balea maska s bijelom glinom i ekstraktom zelenog čaja idealna je za osvježenje kože lica u vrućim ljetnim danima. Namijenjena je čišćenju, toniziranju i matiranju nečiste i mješovite kože, a ja bih dodala da uz sve to još i hidratizira te osvježava umornu i iscrpljenu kožu. Praktična je za korištenje jer se sastoji od dva dijela i za to ću 101 put reći bravo dm i bravo Balea jer nemamo svi iste dimenzije lica i maske ovog tipa su obično nepraktične zbog dijelova koji strše ili vam padaju preko kapaka. Rekla bih da je ovo prava mala revolucija i vjerujem da će sada mnoge djevojke koje su do sada izbjegavale korištenje maski ovog tipa dati šansu i isprobati maske u maramici.
Ovu ljetnu dozu osvježenja preporučila bih svima, bez obzira na tip kože jer je vrlo nježna prema koži, a istovremeno iznimno osvježavajuća, pročišćavajuća i hidratizirajuća, a znamo da upravo ovaj trio ljeti nedostaje svim tipovima kože.



ALVERDE micelarna otopina za čišćenje lica PURE BEAUTY

Prva činjenica koja svrstava ovu micelarnu u idealne ljetne proizvode je količina od 100 ml koja je idealna za putovanja, ali i nošenje u torbi. Miris joj je slatkasto biljni što se možda neće svima svidjeti, no ne zadržava se na koži pa vjerujem da neće smetati. Uklanja apsolutno sav makeup s lica i djeluje antibakterijski što će pomoći ukoliko imate problema s prištićima i aknama. Unatoč tako dobrom djelovanju, micelarna je vrlo nježna prema koži i ne izaziva iritacije. Jedini minus koji bih navela je pomalo ljepljiv osjećaj na koži nakon korištenja, no većina micelarnih ima tu karakteristiku pa joj to neću uzeti za zlo.


Kao podlogu za slikanje koristila sam dm platnenu torbu koja je izrađena od 100% pamuka te je idealna za ljetna šopingiranja, ali i nošenje svih potrebnih stvarčica na plažu.

Jeste li već isprobale neki od ovih proizvoda?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Od Sun Dance linije nisam,koristim Nivein Protect&Bronze i Adrionin losion za sunčanje.Poslije sunčanja Avene gel.Ako sve to potrošim do kraja ljeta haha 😀 obavezno ću probati

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne koristim puno baleinih proizvoda,ali ova maskica me baš privlači

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates