utorak, 21. kolovoza 2018.

BIELENDA: Bikini Coconut proizvodi za sunčanje [RECENZIJA]

Danas ću vam predstaviti brend s kojim sam se po prvi puta susrela ovog ljeta i koji me se toliko dojmio da ću sigurno isprobati još neke proizvode iz njihovog asortimana. S obzirom da se radi o vrlo kvalitetnim proizvodima sa iznimno pristupačnim cijenama, sigurna sam da će i vas zainteresirati ovaj brend. Radi se o brendu Bielenda koji u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda od proizvoda za njegu tijela, preparative pa do dekorative, a ja sam isprobala dva proizvoda iz njihove linije za zaštitu kože od sunca. 

Bielenda Bikini Coconut hidratantno mlijeko za sunčanje SPF 30

Svojstva:

  • štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenja
  • pruža koži potrebnu hidrataciju
  • ubrzava prirodni proces sunčanja
  • njeguje kožu i brine se o njoj

Količina: 200 ml

Način upotrebe:
Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.

Moji dojmovi: Hidratantno mlijeko za sunčanje je lagane mliječno kremaste teksture. Lako je razmazivo i vrlo brzo se upija u kožu bez zaostajanja bijelih tragova. Misao vodilja pri izboru ovog proizvoda bila je da trebam nešto vodootporno, hidratantno i nekomedogeno. I upravo to sam i dobila. Odlično mlijeko koje štiti kožu od sunca, a ujedno i njeguje bez da začepljuje pore. Osim ovih kvaliteta, odlikuje ga i predivan ljetni miris kokosa koji će se, sigurna sam, svima svidjeti. Mlijeko sam koristila prvih dana na moru dok nisam dobila laganu podlogu, a onda sam prešla na dvofazno ulje o kojem nešto više kasnije. U tih nekoliko dana nisam izgorila, nisam primijetila isušivanje kože ili pojavu prištića, čak štoviše koža je bila sjajna i glatka, boju sam lagano dobila i bila sam spremna za kombiniranje sa nižim faktorom zaštite. Za kraj još mogu reći kako je količina od 200 ml dostatna za tjedan dana + još koji dan korištenja jer se mlijeko lako razmazuje upravo zbog lagane teksture.

Ocjena: 5+



Bielenda Bikini Coconut dvofazno ulje u spreju za ubrzanu preplanulost SPF 6

Svojstva:

  • pomaže zdravi preplanuli ten
  • pruža koži potrebnu hidrataciju
  • proizvod je vodootporan
  • priprema kožu lica za boravak na suncu
  • ubrzava prirodni proces sunčanja


Količina: 150 ml

Način upotrebe:
Nanesite prije boravka na suncu i temeljito razmažite.


Moji dojmovi: Nakon što sam dobila podlogu bila sam spremna za eksperimentiranje sa nižim faktorom zaštite. Ako ste jako svijetle puti i imate foto osjetljivu kožu, tada preporučam da se držite faktora 30, a prvih dana poželjno i faktora 50. No, kako moja koža brzo tamni i rijetko izgorim isprobala sam ovo dvofazno ulje koje je namijenjeno ubrzanom tamnjenju kože. Iako se radi o ulju, mogu reći kako ovaj proizvod ne ostavlja masni trag pa pretpostavljam (jer nigdje nije navedeno) da se radi o suhom ulju. Iznimno je hidratantno i odlično osvježava kožu na vrućinama pa ga volim koristiti i sada kada sam se vratila s mora. Miris mu je predivan, tropski, kokosast i definitivno će me još dugo podsjećati na divno toplo ljeto. Uz njega sam postigla lijep preplanuo ten, ne pretjeran nego prirodan koji se i nakon dva tjedna od povratka s mora zadržao bez da je počeo blijediti tako da će ovaj mališan svakako biti moj ljetni/morski suputnik i sljedeće godine.

Ocjena: 5+


Koje proizvode za zaštitu od sunca vi koristite?

1 komentar:

  1. Koristim Adriona losion SPF 30,Nivea Protect&Bronze SPF 20 i Bioderma Photoderm kremu za lice SPF 50

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates