petak, 6. srpnja 2018.

EUCERIN: Hyaluron Filler+Volume Lift krema za njegu osjetljivog područja oko očiju [RECENZIJA]

Užurbani način života svakodnevno ostavlja trag na našem licu, koži. Srećom, tu su i proizvodi koji nam pomažu sakriti i što je još važnije spriječiti i liječiti sve one neželjene tragove umora i starenja na našoj koži. Sezona godišnjih je počela i vjerujem da smo ju svi sa veseljem dočekali, stoga je pravo vrijeme za napuniti baterije duha i tijela te se posvetiti njezi kože. Danas ćemo pričati o mom apsolutnom favoritu po pitanju njege okoloočnog područja - Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift i sigurna sam da će me teško išta natjerati da pored ovog HG proizvoda dam priliku nekom drugom.


Što kaže Eucerin?
Eucerin Volume-Filler krema za njegu osjetljivog područja oko očiju za sve tipove kože djeluje na bore i opuštanje koje uzrokuje smanjenje volumena kože posebno u osjetljivom području oko očiju. Uz tri aktivna sastojka koji prodiru u specifične slojeve kože, ova klinički testirana formula pomaže u ponovnom definiranju i učvršćivanju kože na području oko očiju.

Prirodni magnolol povećava veličinu i broj stanica koje osiguravaju volumen, dok oligopeptidi jačaju kolagensku mrežu i potiču obnavljanje kolagena kako bi spriječili nastajanje novih bora. U međuvremenu, hijaluronska kiselina djeluje na površini kože, poboljšava razinu zadržavanja vlažnosti i pomaže zaglađivanju bora nastalih zbog suhe kože na području oko očiju. Sadrži zaštitni faktor SPF 15 s UVA filtrom za zaštitu protiv fotoinduciranog starenja. Oftalmološki testirano, nije komedogeno i ne sadržava mirise ni alkohole.



Ambalaža: Eucerinova krema za njegu osjetljivog područja oko očiju dolazi u maloj tubici sa popratnom kartonskom kutijicom. Tubica je praktična za korištenje i nanošenje - meka plastika omogućuje da pritiskom kontrolirate količinu kreme koja će izaći, a uski aplikator osigurava precizno nanošenje kreme na okoloočno područje.

Količina: 15 ml
Cijena: 190,53 kn


Moji dojmovi: Hyaluron Filler+Volume Lift okoloočna krema je bogate, hidratantne i kremaste teksture koja se lako razmazuje i vrlo brzo upija u kožu. Ipak, usprkos iznimno bogatoj i hranjivoj teksturi ne ostavlja masni trag tako da vam se uz korištenje ove kremice šminka na očima neće razmazati čak niti po ljetnim vrućinama. Koristim ju svakodnevno kao dio jutarnje njege, a jednom tjednom priuštim si nanošenje u debljem sloju kao dio noćne njege. Krema nema mirisa i oftamološki je testirana te nisam primijetila nikakve očne ili kožne iritacije. Zaštitni faktor 15 sa UVA filtrom biti će dovoljan za kraća izlaganja suncu, ali ako ćete duže vremena provoditi na suncu svakako koristite i Eucerin matirajući fluid za zaštitu od sunca SPF 30/50+  ili neki drugi proizvod sa minimalno faktorom 30, a poželjno 50. Prednost ove okoloočne kreme je što se vrlo brzo upija te se odlično stapa s podlogom i ne ostavlja kožu masnom pa ćete ju moći koristiti svakodnevno. Već po prvom nanošenju koža djeluje svježije, podočnjaci su lagano "zblurani" i stopljeni s ostatkom tena. Ono što me oduševilo i totalno kupilo je činjenica da je u vrlo kratkom roku okoloočno područje dubinski hidratizirano i postiglo volumen, a upravo su "udubine" bile glavni problem koji mi je činio lice umornim i tmurnim.
Nakon tri tjedna korištenja vidljivi su sljedeći rezultati:
- svijetlije okoloočno područje
- smanjeni podočnjaci
- bolja elastičnost kože
- hidratizirano okoloočno područje

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale nešto iz Eucerin Hyaluron Filler+Volume Lift linije? Koja je vaša omiljena okoloočna krema?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates