subota, 9. lipnja 2018.

VICHY: Mineralizirana termalna voda [RECENZIJA]

Dolaze sve topliji dani i svako osvježenje će nam dobro doći. Danas ću vam predstaviti proizvod kojim vaše lice u svakom trenutku može izgledati svježije, čišće i zdravije, a vi ćete se osjećati kao novi u trenutku kada vam bude najviše trebao takav osjećaj. No, osim tog estetskog segmenta, ovim proizvodom ćete ublažiti i djelovanje štetnih vanjskih i unutarnjih utjecaja na vašu kožu lica, kao što su stres, pušenje, hormonalni poremećaji, vrućina, prljavština, tvrda voda i slično. Riječ je o mineraliziranoj termalnoj vodi kuće Vichy. Proizvod je namijenjen za muškarce i žene.


Ambalaža: Proizvod dolazi u sprej dozi pod pritiskom, klasičnog „deodorantskog“ izgleda, i to onog
starijeg tipa (nazovimo to vintage). Na samoj bočici, nalaze se upute za uporabu i standardni podaci proizvoda na različitim jezicima (uobičajeno za našu regiju). Sam izgled bočice nije pretjerano maštovit: bijela boja na kojoj je otisnut dobro poznat Vichy logo, a ispod nje sivkasto-plava polovica na kojoj je naziv proizvoda na francuskom i engleskom jeziku. Zbog svoje veličine (150 ml), proizvod je dosta velik, pa bi vam trebala malo veća torbica za njega, dakle zaboravite na koktel torbice. No to vas ne treba obeshrabriti, jer ta mala žrtva će vam se isplatiti.

Količina: 150 ml
Cijena: 56,16 kn

Gdje kupiti: u svim bolje opremljenim ljekarnama


Moji dojmovi: Pomalo neobičan osjećaj kada nanesete maglicu nakon laganog pritiska mehanizma za raspršivanje, ali svakako ugodan osjećaj. Osobito na ovim visokim temperaturama. Termalna vodica, po mom laičkom shvaćanju prvenstveno i služi fancy rashlađivanju, pa sam si mislio: odlično funkcionira. No ova vodica je puno više od toga, i sam brand to obećava. U proizvodu naime imate 15 minerala koji jačaju i čiste kožu, te ju čine otpornijom. Nakon nanošenja vodice (ja nisam utapkavao kako to proizvođač nalaže u uputama), nego sam pustio prirodnim putem da koža upije. 

Osjećaj je ugodan, a koža izgleda svježije te je na dodir glađa nego prije nanošenja. Također imate osjećaj da je zategnutija. Ništa pretjerano, ali osjetite. Pripisujem to upravo tim mineralima koji su se u Vichy mineraliziranoj termalnoj vodi našli prirodnim putem, jer se ova voda iz vulkanskih dubina ne može reproducirati, a mojoj koži tih minerala svakako nedostaje u zadnje vrijeme (fešta za feštom, nezdrava prehrana zbog istih, nezdrav život u totalki). Proizvod sam nanosio cca. dvaput dnevno, prije izlaska i eventualno jednom/dvaput tijekom boravka na suncu. Ovaj proizvod se treba redovno koristiti i pogodan je za svakodnevnu uporabu bilo kao zaštitni sloj nakon redovite njege kože, kao umirujući korak nakon čišćenja ili kao osvježenje i to za muškarce i žene. Dečki ne sramite se i krenite u brigu za svoju kožu, jer vrijeme nikoga ne štedi :)
Nakon dva tjedna redovnog korištenja ovog proizvoda, zadovoljan sam izgledom kože kao i faktorom
osvježenja, te osjećajem zategnutije kože nakon što upije vodicu.


Napomena: Ukoliko nemate vodootporan make up, suzdržite se od korištenja, jer bez obzira na to što
je raspršivač prilično nježan, radi se o vodi koja stvara kapljice na licu.

Moja ocjena za ovaj proizvod je 4 (zbog ambalaže i maglice koja može biti još sitnija).

Koristite li termalne vodice? Koja je vaša omiljena?

Ivanlicious

1 komentar:

  1. Da,Avene.Koristim je stalno,zimi kad je grijanje i naravno sada.Super mi je.Drugi put ću i ovu probati

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates