ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

ST.TROPEZ: Self Tan ulje za samotamnjenje za lice [RECENZIJA]

Već dugi niz godina pobornica sam krema za samotamnjenje. Sunčanje podržavam u ljetnim mjesecima i u normalnim temperaturama, dok u solariju nisam nikada bila i vjerojatno će tako i ostati. Upravo zato me veseli što s vama mogu podijeliti da postoje proizvodi uz koje možete imati preplanuli ten bez pretjeranog izlaganja suncu. S obzirom da je lice posebno osjetljivo područje, danas vam predstavljam St.Tropez Self Tan - proizvod namijenjen upravo za samotamnjenje lica.

Što kaže St.Tropez?
Kozmetika St.Tropez se već niz godina ubraja u apsolutan vrh na području preparata za samotamnjenje i omiljena je po cijelom svijetu. Uporabom preparata St. Tropez dostići ćete prirodan izgled preplanulosti. Svi preparati za samotamnjenje su ugodnog mirisa i osiguravaju brzo i sigurno tamnjenje tijekom par trenutaka. Vaša koža će nakon nanošenja biti nježna, svježa i predivno obojana u prirodnu zlatnosmeđu nijansu.


Ambalaža: St.Tropez Self Tan dolazi u malenoj kartonskoj kutijici u kojoj je dodatno plastičnim dnom učvršćena mala staklena bočica koja krije vaš eliksir preplanulog lica. Bočica je praktična za korištenje zahvaljujući velikoj pipeti koja seže do dna i pomoću koje možete precizno dozirati količinu ulja koju nanosite.

Količina: 30 ml
Cijena: 167,90 kn

Gdje kupiti: Notino



Moji dojmovi: Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod proizvoda za samotamnjenje je miris, te sam upravo iz tog razloga izbjegavala korištenje proizvoda za samotamnjenje na licu. Ipak, kada sam vidjela da St.Tropez u svojoj ponudi ima proizvod namijenjen baš za samotamnjenje lica odmah sam ga poželjela isprobati. I evo, družimo se već oko mjesec dana i postao je moj vjeran saveznik u borbi sa bljedunjavim tenom :)

Tekstura je lagana, uljna poput suhog ulja i u kožu se upija vrlo brzo laganim, masirajućim pokretima. Za cijelo lice dovoljne su 2-3 kapi, a ukoliko proizvod nanosite i na vrat dodajte još 2 kapi. Miris je definitivno prva od prednosti ovog ulja koju ćete osjetiti već pri nanošenju. Prilikom nanošenja osjeti se nježan cvjetni miris, koji se kasnije gubi, a čak niti 8 sati nakon nanošenja nećete osjetiti onaj užegli miris koji je čest kod proizvoda za samotamnjenje. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 4 sata od nanošenja, a proizvod u potpunosti razvije preplanulost nakon 16 sati. Osobno najviše volim nanijeti ovaj proizvod popodne ili navečer i ujutro se probuditi preplanulog lica. Trajnost preplanulosti ovisi o tome koliko često i koliko grubo čistite lice, meni u prosjeku traje 5-7 dana. I još jedna, vrlo bitna sitnica...ovo ulje je nekomedogeno što znači da neće začepiti pore niti uzrokovati prištiće i druge kožne probleme.

Najtoplije preporuke za ovaj fantastičan proizvod uz koji više nećete morati strahovati od pretamnog pudera ;)

Ocjena: 5+


Koristite li proizvode za samotamnjenje? Ako da, koji je vaš omiljeni proizvod za samotamnjenje?

3 komentara:

  1. Pa baš i ne koristim.Živim na moru i jako brzo dobijem boju ali ovaj proizvod mi se čini super

    OdgovoriIzbriši
  2. Clarins - krema za samotamnjenje za lice i tijelo je moj omiljeni proizvod

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini se odlično. Za nas super svijetle kože, može li preporuka za losion za samotamnjenje s kojim svijetla koža izgleda prirodno tamno. Od većine sam imala ružnu narancastu boju. Hvala unaprijed.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates