ponedjeljak, 18. lipnja 2018.

LUXEA: nova linija domaće kozmetike u službi blistave kože i preplanulog tena [NAJAVA]

Danas su u ljetnoj rutini njege kože lica i tijela sve popularniji pojmovi poput marmelada za bolju preplanulost, pekmez za brže tamnjenje, zlatna ulja, suha ulja, dragocjena ulja za njegu tijela te smo ih svi više-manje prihvatili kao ultimativne ljetne beauty proizvode. Kada dođu topliji dani, osim sjaja i blistavog učinka na kožu koristimo ih i za intenzivnu hidratizaciju kože – naravno ukoliko svojim sastavom mogu pružiti takvo djelovanje. 

Njegujuće djelovanje je bila i misao vodilja u razvoju nove linije proizvoda za njegu tijela – Luxea, formuliranih u domaćem laboratoriju tvrtke Anzotica Cosmetics. Riječ je o dva inovativna ljetna hita obogaćena organskim uljima - Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo te Luxea suho ulje sa zlatnim česticama u čijem se razvoju koristila inovativna Liquid Gold Pearls tehnologija.


BLISTAVA LJEPOTA OD JUTRA DO MRAKA
Ljeto je blizu, a vi ste blijedi? Zaštita od štetnog UV zračenja i hidratizacija kože i tijela moraju biti na prvom mjestu. Ali jedno ljeto mogle bismo dočekati i taj zasluženi godišnji odmor prekrasnog, preplanulog zlatnog tena. Zato je za blistav i glamurozan sjaj zadužena prva inovacija - Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koja sadrži luksuzna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe, ružmarina i mrkve te aloe veru. U razvoju Luxea suhog ulja koristila se inovativna Liquid Gold Pearls tehnologija – koja sadrži „zlatne" čestice bogate organskim ekstraktom mrkve i koje prije primjene na kožu nije potrebno protresti. Ovo bogato suho ulje u trenu se upija, ostavljajući kožu mekom i svilenkastom, s glamuroznim sjajem, te nijansom tamnije boje kože. Na koži ostavlja svjetlucavo zlatni trag, iluminirajući ju i čineći blistavom. Ulje s česticama zlatnih bisera je lagano, gelaste teksture, brzo se upija te stoga ne ostavlja neželjeni masni sloj na koži. Preporuka je da se ulje primjenjuje kroz čitavu godinu, a idealno nakon sunčanja. Hidratizira i njeguje, vraćajući koži nježnost i mekoću. 

Pakiranje 50 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn.


Druga inovacija iste kozmetičke kuće je Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo koja sadrži aloe veru, ekstrakte mrkve i pulpe pasjeg trna te jojobu i ružmarin.Ovakav sastav osmišljen je kako bi pomogao kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože. Autentična tekstura marmelade s laganim osjećajem na koži, iznimno se brzo upija, ne ostavljajući masni trag niti boju na svijetloj odjeći. Izrazito njegujuća kombinacija prirodnih i organskih sastojaka, kožu izdašno hrani, čuvajući prirodnu vlažnost i elastičnost.

Korištenjem tijekom sunčanja, spriječava se isušivanje kože, ostavljajući je mekom i glatkom s prekrasnim preplanulim sjajem. Nije primjereno za dječju i osjetljivu kožu. Ali trudnice nemaju ograničenje u korištenju marmelade. U slučaju izlaganja suncu preporuča se korištenje sredstva za zaštitu od sunca s odgovarajućim zaštitnim faktorom. 

Pakiranje 200 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn.


Luxea linija dostupna je putem Internet trgovine (www.luxea.hr), a u Zagrebu i u trgovini Kantarion u centru i Grga Čvarak na Vrbanima. Uskoro se planira suradnja sa drugim trgovinama, kao i sa ljekarnama i drogerijama, te proširenje dostupnosti i izvan Zagreba.

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates