srijeda, 11. travnja 2018.

NOTINO: Welcome paket

Nedavno smo sklopili suradnju s internetskom parfumerijom Notino koja nudi najveći i najpovoljniji izbor mirisa i kozmetike online. Iznenadile su nas iznimno povoljne cijene popularnih brendova pa smo vam odlučili detaljnije predstaviti Notino i Welcome paket koji nam je stigao za dobrodošlicu.

Što kaže Notino?
"Preko 55000 proizvoda i 1500 brandova. Kompletni asortiman parfema, kozmetike za lice, proizvodi za njegu kose, make-up, dermo-kozmetika i puno drugih novosti iz svijeta kozmetike. Svi naši brandovi su renomirani i poznati u cijelom svijetu. A što je najvažnije, sve proizvode imamo na zalihi, tako da na svoju kozmetiku i parfeme ne čekate cijelu vječnost, mi ih šaljemo odmah."

Cijene i do 70% niže nego u klasičnim parfumerijama i drogerijama?
Za razliku od klasičnih trgovina Notino radi s daleko nižim maržama. Ne moraju plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno za razliku od klasične trgovine prodaju puno više proizvoda, a samim tim i kupuju više, a zahvaljujući tome imaju puno bolje nabavne cijene. Zahvaljujući svim ovim čimbenicima Notino vam može ponuditi cijenu koju nećete nigdje naći.

Osim iznimno povoljnih proizvoda, prednost ove internetske parfumerije je dostava za samo 25 kn za kopno i 28kn za otoke, a dostavu vrši dostavljačka služba DPD Hrvatska.

Kada smo vas pobliže upoznali sa Notino internetskom parfumerijom, vrijeme je da predstavimo veliki Welcome paket koji nam je stigao. U paketu se našlo zaista raznih proizvoda, pomno odabranih prema preferencijama svih autora. Axe Signature sprej za tijelo za muškarce već nam je dobro poznat i jedan je od favorita naše jače blogerske trećine :) , a Davidoff hair & body shampoo dio je The Brilliant Game kolekcije i već na prvi susret nam se jako svidio.



Obožavamo razne mazalice za tijelo, stoga smo se jako razveselili SpiriTime setu iz limitirane kolekcije Gourmet Time i jedva čekamo isprobati ovaj set francuskog brenda čiji proizvodi sadrže rijetka prirodna ulja i aktivne tvari koje koži daju potrebnu hidrataciju, prehranu i prirodnu fleksibilnost, a cvjetni ekstrakti lavande, jasmina i ruže osiguravaju svilenkastu mekoću i regeneraciju kože. Otkriće godine nam je svakako brend Vivian Gray čiji nas je losion za tijelo oduševio svojim božanstvenim mirisom i svilenkastim osjećajem na koži - detaljnu recenziju očekujte uskoro.



Možda će zvučati nevjerojatno, ali iako smo čuli sve pohvale za Mixa proizvode, nama je ovo prvi susret s ovim kozmetičkim brendom i baš se veselimo isprobavanju Hyalurogel Light intenzivne kreme i Anti-Redness CC kreme.



Schwarzkopf PROFESSIONAL Osis+ Play Tough vodootporni gel za kosu zvuči vrlo zanimljivo i planiramo ga iskombinirati i istestirati u svim vremenskim uvjetima :) Za ovaj proizvod također vrlo brzo očekujte detaljnu recenziju.



L'oreal Paris Pure Clay detoksikacijska maska zadužena je za dubinsko čišćenje lica i naš je favorit među danas sve popularnijim "crnim" maskama na bazi ugljena. Dostupna je i u količini od 6 ml što je idealno ukoliko želite isprobati ovu masku, a niste sigurne hoće li vam odgovarati. Našlo se tu i putno izdanje Avene Cleanance micelarne vode za kožu sklonu aknama koju smo već ranije isprobali i s kojom smo oduševljeni.



Za kraj, u našem Welcome paketu našla se i hrpa malih testera i uzoraka proizvoda raznih brendova poput Ducray, Bioderma, Phyto, MediBlanc...s obzirom da testere obožavamo, jedva čekamo isprobati ih...



Jeste li već čule za Notino internetsku parfumeriju? Što vam se najviše svidjelo iz našeg Welcome paketa?

*PR proizvodi

2 komentara:

  1. Odgovori
    1. prvi put cujem za Notino... Favorit mi je L'oreal Paris Pure Clay detoksikacijska maska

      Izbriši

 
 
Blogger Templates