nedjelja, 8. travnja 2018.

NIVEA: Micelarni šampon za lomljivu kosu [RECENZIJA]

Sigurno ste već čule za prvi micelarni šampon za kosu by Nivea. Ukoliko vas brine vas što svakodnevnim pranjem oštećujete svoju kosu - NIVEA micelarni šamponi stvoreni su upravo kako bi nježno, no temeljito očistili vašu kosu bez da oštete njeno vlasište. 


Za lomljivu kosu i osjetljivo vlasište, savršeno će odgovarati NIVEA umirujući micelarni šampon za lomljivu kosu koji smo imali prilike isprobati. Blago čisti kosu, dubinski je hidratizira i poboljšava njenu elastičnost. Vaše vlasište tako ostaje zdravo, a osjetila razbuđena zahvaljujući egzotičnom mirisu bijelog lopoča, biljci poznatoj po ljepoti i atraktivnom mirisu. Uživajte u uistinu blagoj njezi kose!


Što kaže Nivea?
NIVEA umirujući micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu pobrinut će se za temeljito čišćenje osjetljivog vlasišta. Obogaćen s bijelim lopočem, nježno čisti i ojačava kosu kako bi postala podatnija. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, nudi blagu i učinkovitu formulu koja kosu održava podatnom bez da oštećuje vlasište. Održava prirodnu pH-ravnotežu vlasišta.



Ambalaža: Micelarni šampon dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici sa ružičastim detaljima. Dozira se praktično putem čepa koji pritisnete na jednoj strani. Količina od 400 ml biti će dovoljna za mjesec do 2 mjeseca korištenja - ovisno o učestalosti pranja kose.

Količina: 400 ml
Cijena: 22,90 kn


Moji dojmovi: Micelarni šampon rijetke je i prozirne teksture koja u dodiru s vodom stvara blagu pjenu. Iako iznimno blaga, pjena učinkovito uklanja svu nečistoću sa vlasišta, a kosu čini čvrstom i glatkom. Kako je moj vjerni pratitelj seboroični dermatitis, iznimno mi je važno da šampon bude nježan, te da ne iritira vlasište. Nivein micelarni šampon me ugodno iznenadio jer osim što je nježan, u samo jednoj primjerni brzinski umiruje iziritirano vlasište i kosu čini glatkom i podatnom. Vlasi su uz redovitu primjenu čvršće, ali ujedno i elastičnije što sprječava lomljenje prilikom češljanja ili vezanja kose u rep/punđu. Ono što daje ovom šamponu dodatan plus je svakako mala količina koja je potrebna za učinkovito pranje kose te odlična suradnja sa masnom kosom (kosa mi uz ovaj šampon duže ostaje svježa i čista nego s nekim ciljanim šamponima za masnu kosu). 

Ocjena: 5+


Jeste li već isprobale NIVEA micelarne šampone za kosu?
Tamafista 💋

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Nisam. ali nakon ove recenzije budem obavezno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam još.Čim potrošim Aussie koji imam i također je blag i jako lijepog mirisa,odmah kupujem ovaj

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates