subota, 21. travnja 2018.

NIVEA: Cucumber Touch & Matcha Tea Mousse za tijelo [RECENZIJA]

Obožavamo neobične mazalice za tijelo stoga ne čudi da smo se oduševili kada nam je stigao Nivea novitet - mousse za tijelo. Inače dostupan u tri vrste - Nourishing, Wild Raspberry & White Tea i Crispy Cucumber & Matcha Tea.

Što kaže Nivea?
Tako svjež! Neodoljiv NIVEA Cucumber Touch & Matcha Tea mousse za tijelo združuje serum za intenzivnu hidrataciju s osvježavajućim mirisom krastavaca i matcha čaja. Pjenaste i prozračne teksture, jednostavno se nanosi i brzo upija u kožu, pružajući tijelu njegu koja traje čak 48h! NIVEA Crispy Cucumber & Matcha Tea mousse za tijelo pruža 48-satnu intenzivnu i bogatu hidrataciju. Ovo limitirano izdanje moussea za tijelo oduševit će vas serumom za intenzivnu hidrataciju koji ovija kožu osvježavajućim mirisom. Nježan mousse se trenutno upija u kožu i čini je nevjerojatno mekanom.



Ambalaža: Ambalaža je vrlo simpatična i praktična, a ono što moram dodatno pohvaliti je naljepnica na poklopcu koju možete zagrebati i pomirišati mousse tako da budete sigurne da ste od tri ponuđena izabrale baš onaj čiji vam miris najviše odgovara. Doziranje je jednostavno i funkcionira tako da prethodno dobro protresete bočicu i istisnete manju kuglicu u dlan, pričekate da "naraste" i ravnomjerno razmažete po tijelu.

Količina: 200 ml
Cijena: 29,90 kn


Moji dojmovi: Tekstura Cucumber Touch & Matcha Tea moussea za tijelo je nježna, lagana, prozračna tj. fluffy, ali ujedno i iznimno hranjiva. Vrlo brzo se upija u kožu te ne ostavlja nikakav trag, osim meke i mirisne kože. Miris moussa je vrlo nježan i osvježavajuć te je idealan za toplije dane kada nitko ne voli preteške mirise na koži. Možda ćete se zapitati kako će "pjena" njegovati kožu. Iako je u obliku pjene, u dodiru s kožom pretvara se u lagani losion/kremu koji ćete zatim umasirati i sljubiti s kožom. Već kod prve primjene koža je na dodir nježna, svilenkasta i podatna, a uz duže korištenje sprječena je dehidracija i isušivanje. Mousse će izvrsno njegovati sve tipove kože, a za jako suhu kožu preporučujem plavi Nourishing mousse koji je namijenjen za suhu i vrlo suhu kožu.

Ocjena: 5+


Jeste li već isprobale Nivea mousse za tijelo? Kakvi su vaši dojmovi?
Tamafista 💋

*PR proizvodi

1 komentar:

 
 
Blogger Templates