ponedjeljak, 30. travnja 2018.

MIXA: CC krema protiv crvenila [RECENZIJA]

Možda će vas iznenaditi činjenica da do sada nismo isprobali ništa od Mixa kozmetike. Što je zapravo posebno iznenadilo mene samu jer Mixa proizvodi za lice namijenjeni su osjetljivoj koži i posebno kreirani kako bi pružili zaštitu i njegu, neovisno o tipu kože. Isprobala sam CC kremu protiv crvenila, a moje dojmove možete saznati u nastavku...


Što kaže Mixa?
Za osjetljivu kožu sklonu crvenilu upotrijebite Mixa umirujući CC kremu sa ZF 15. Aktivni sastojci učinkovito djeluju: protiv crvenila, umiruju kožu i ujednačuju ten. Umirujuća CC krema sadrži: cvijet arnike, vitamin B3, kofein i umirujuću hladnu kremu. Formulirano s minimalnim rizikom od alergija, ZF 15 štiti od sunca. Tolerancija testirana na osjetljivoj koži


Kako znati je li CC krema protiv crvenila baš za vas? - NAPRAVITE TEST!
  • Zacrveni li vam se koža pri naglim promjenama temperature? 
  • Osjećate li da je koža vruća nakon obilnog ili ljutog obroka? 
  • Je li vruća nakon fizičke aktivnosti ili u emocionalnim situacijama? 
Ukoliko ste na bar 2 pitanja odgovorili potvrdno, ovaj proizvod je za vas.


Ambalaža: Ambalaža Mixa CC kreme protiv crvenila je jednostavna i praktična. Kremu u obliku tubice ćete lako nositi u torbi za situacije kada ste u žurbi ili kako biste ju nanijeli nakon napornog treninga u teretani. Količina od 50 ml je nešto veća od uobičajenih 40 ml za kreme za osjetljivu kožu.

Količina: 50 ml
Gdje kupiti: Notino


Moji dojmovi: Tekstura CC kreme je lagana, nemasna i blijedo-zelene boje kako bi što učinkovitije prekrila crvenilo. Odmah moram napomenuti kako ovo nije uobičajena CC krema koja ima određenu dozu prekrivne moći - ovo je krema koja uljepšava ten i čini ga zdravijim, svježijim i ujednačenim. Efekt koji je na koži vidljiv odmah po nanošenju je "blur", nepravilnosti su manje vidljive, a cjelokupan ten djeluje ujednačeno bez različitih pigmentacijskih mrlja ili crvenila. Mogu reći kako mi je Mixa CC krema uvelike pomogla u borbi s crvenilom nakon treninga i prilikom visokih temperatura koje su ove godine itekako uranile. Svemu navedenom doprinosi i lagani osjećaj hlađenja nakon nanošenja tako da će ova kremica biti moj vjerni ljetni saveznik, a svakako ću dati priliku i ostalim Mixa proizvodima. 

Ocjena: 5+



Jeste li već koristile Mixa proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?
Tamafista 💋

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Nasreću nemam takav problem,zasad koristim Garnierovu BB i ok mi je

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam problematicnu kozu,sklonu crvenilu i sitnim crvenim tackicama.Probala sam svakakve kreme ali nisu mi pomogle.Slucajno sam otkrila Mixa cc anti rednes kremu i konacno moje lice je cisto i glatko na dodir.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates