petak, 20. travnja 2018.

L'ORÉAL PARIS: Pure Clay detoksikacijska maska [RECENZIJA]

U paketu dobrodošlice koji smo dobili od internerske parfumerije Notino našla se i hvaljena L'Oreal Pure Clay detoksikacijska maska koju prethodno igrom slučaja nismo isprobali. Kako nas je odmah zainteresirala isprobali smo ju i donosimo vam detaljne dojmove...


Što kaže L'Oreal Paris?
Pure Clay Detox maska – maska obogaćena je biljnim ugljenom koji poput magneta izvlači nečistoće i kožu čini čistijom i blistavijom. Nakon jednog tjedna upotrebe koža je čišća i mekša bez isušivanja.


Ambalaža: Pure Clay Detox maska dolazi u praktičnoj ambalaži u obliku staklene posudice. Sama maska je dodatno zaštićena na sve moguće načine i možete biti sigurne da ste prva osoba koja će umočiti svoje prstiće i ovu masku. Količina od 50 ml dostatna je za cca 10 korištenja što znači da će vam potrajati oko dva mjeseca.

Količina: 50 ml / dostatno za 10 korištenja
Gdje kupiti: Notino webshop


Moji dojmovi: Tekstura maske je vrlo kremasta što olakšava nanošenje i omogućuje bolje prijanjanje maske uz kožu, a shodno s tim i bolje djelovanje. Na lice ju nanosim kistom i ostavljam da djeluje desetak minuta i nakon toga ju uklanjam pomoću spužvice ili pamučne blazinice natopljene mlakom vodom. Nisam primijetila nikakve iritacije, a oduševilo me kako jednako dobro djeluje i na masnim dijelovima kože, kao i na onim sklonim isušivanju. Ova maska će vam odlično očistiti i pročistiti lice, riješiti vas mitesera te dati koži onaj zdravi sjaj. Odlično je osvježiti kožu ovom maskom i posebno me veseli korištenje ove maske kao priprema kože za ljeto, a ujedno vjerujem da će biti odlična i za osvježenje kože u vrućim ljetnim danima o čemu ću vas svakako obavijestiti ;)

Da zaključimo, radi se o odličnoj maski za lice s efektom pročišćavanja koji traje danima nakon korištenja i koja se odlično ponaša na mješovitoj koži što joj je doprinjelo ovako visokoj ocjeni.

Ocjena: 5+



Jeste li već isprobale neku od Pure Clay maski? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates