subota, 17. ožujka 2018.

BALEA: Peel off maska s aktivnim ugljenom [RECENZIJA]

Opsesija sa maskama za lice se nastavlja :) naravno da nisam odoljela popularnoj "crnoj" maski za lice koja obećaje dubinsko čišćenje i uklanjanje mitesera, a je li ova ispunila moja očekivanja, saznajte u nastavku...


Što kaže Balea?
Dubinski čisti i njeguje normalnu i mješovitu kožu. Uputa za uporabu: prije upotrebe dobro protresti. Ravnomjerno nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 minuta. Suhu masku odlijepiti od rubova prema sredini lica, a eventualne ostatke isprati mlakom vodom pa lice posušiti papirnatom maramicom. Po potrebi koristiti do 3 puta tjedno.


Ambalaža: Balea peel off maska dolazi u crnoj plastičnoj tubici, asocirajući na crnu masku koja se krije unutar same ambalaže. Plastika je meka te možete lako dozirati masku laganim pritiskom. Poklopac se čvrsto zatvara uz popratni klik kako biste bile sigurne da je dobro zatvoren. Maska dolazi u količini od 100 ml što je dostatno za mjesec dana korištenja - ukoliko ju koristite 3 puta tjedno.

Količina: 100 ml
Cijena: 19,90 kn



Moji dojmovi: Tekstura peel off maske je rjeđa od uobičajenih peel off maski, pomalo ljepljiva i potrebno je dobro promućkati tubicu kako bi se smjesa sjedinila i ujednačeno nanijela na lice. Čak i kada se dobro promućka, crna boja maske je lagano prozirna. Miris joj je dosta intenzivan i ukoliko ju nanesete blizu očiju osjetit ćete lagano peckanje i onaj osjećaj kada miris "štipa" za oči pa je moguće da će vam oči i zasuziti - da biste to izbjegle, ne nanosite masku blizu očiju, kao što se i navodi u opisu maske.

Masku nanosim kistom u debljem ili tanjem sloju, ovisno o tome koliko vremena imam. Ako ju nanesem u tankom sloju, proces sušenja traje 15-tak minuta, dok je za deblji (ujedno i puno učinkovitiji) sloj potrebno pričekati 30 - 45 minuta. Uklanjanje je bezbolno i jednostavno - napravite nekoliko grimasa i na mjestima gdje se maska počela odljepljivati samo nastavite već započeti posao. Rezultat je meka i glatka koža, sužene pore i smanjen broj mitesera. Ponavljam, za bolje rezultate i učinkovitije uklanjanje mitesera, masku nanosite u debljem sloju. Nakon maske obavezno nanesite hidratantnu kremu, posebno ako imate mješovitu ili suhu kožu.

Ocjena: 5


Volite li maske za lice? Koja je vaša omiljena maska za lice?
Tamafista 💋

3 komentara:

  1. Balea masku nisam probala.Lorealova mi još traje i stvarno je super.Možda i ovu probam

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja obožavam ove peel off maskice :) trenutno imam Beauty Glam super mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Da li postoji na nasem trzistu i koja je ona maska sto u reklami kada je skinu-odlijepe sa lica zaista se vide bijele tockice?

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates