srijeda, 14. veljače 2018.

VICHY: Recite da koži s manje bora

Oduvijek sam mišljenja da za anti-age njegu kože nikad nije prerano stoga me jako veseli činjenica da se Vichy pobrinuo za to te u svom asortimanu imaju različite anti-age linije za različite dobne skupine.

Starenje kože je prirodni proces i možemo mu produljiti dolazak zahvaljujući kremama protiv bora koje štite kožu od vanjskih oštećenja istovremeno obnavljajući postojeća. Ravnoteža, aktivan način života, hranjiva prehrana i dosljedna pravilna njega kože pridonijet će i dobrom tenu. Za podršku u svakoj fazi života iskoristite posebnu Vichy promociju krema za lice - pri kupnji odabrane anti-age njege iz linije Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv, dobit ćete kutiju s uzorcima rutine + 20% popusta na bilo koji Vichy anti-age proizvod koji odaberete i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje koji dolazi u Hrvatsku.


Krema protiv bora vaš je saveznik koji uspješno može umanjiti vidljive znakove starenja kože. Bore oko očiju i bore na licu nisu više nešto čega ćete se groziti. Uz Vichy, blistavo i zaglađeno lice s manje vidljivih bora jednostavno je postići. Sve što morate napraviti jest posvetiti par minuta dnevno sebi i pronaći idealnu kremu protiv bora za svoj tip kože.


RECITE DA KOŽI S MANJE BORA
Ovisno o dobi, potrebama vaše kože i načinu života, važno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Laboratoriji Vichy imaju rješenja za njegu svih tipova kože u svim fazama života – njihova je misija ljepota kože, a ljepota započinje zdravim izgledom kože. Posvećeni tome, Vichy pruža naprednu njegu kože uz podršku znanosti. Kao stručnjak na području njege kože koji je uvijek upućen u život žene, posvećen je traženju novih znanstvenih putova do lijepe kože zdravog izgleda. U prilog tome govori i činjenica, kako je danas Vichy broj 1 u Anti-Age kategoriji u ljekarnama.

BLISTAVOST: za blistavu kožu ispunjenu energijom tu je IDEALIA


PREVENCIJA: za mlađi izgled kože i snažniju kožu tu je SLOW AGE


ČVRSTOĆA: za čvršću kožu i umanjene bore tu je LIFTACTIV


GUSTOĆA: za njegu kože u menopauzi tu je NEOVADIOL


Vichy ove zime nudi brojna iznenađenja!
Uz kupnju omiljene anti-age njege, odaberite idealnu poklon kutiju.

Birajte između:
- Neovadiol poklon kutije za ublažene znakove menopauze na koži,
- Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu,
- Idealia poklon kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom ili
- Liftactiv poklon kutije za čvršću kožu s manje bora.
*Svaka poklon kutija sadrži i kupon s 20% popusta na kupnju bilo kojeg Vichy anti-age proizvoda, uzorke anti-age rutine te ekskluzivni uzorak za testiranje MINERAL 89. Promocija je dostupna u ljekarnama do 31.03.2018. ili do isteka zaliha.

LIFTACTIV SUPREME DNEVNA NJEGA: 247,33 HRK
IDEALIA DNEVNA NJEGA: 223,24 HRK
SLOW AGE NJEGA: 229,91 HRK
NEOVADIOL KOMPEZACIJSKI KOMPLEKS: 259,84 HRK

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates