srijeda, 7. veljače 2018.

Tjedan ljepote 2018.

Stiže nam najljepši tjedan u godini - Tjedan ljepote! Predivna humanitarna manifestacija u kojoj možete isprobati različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća, a dio novca biti će doniran Dječjem domu Zagreb - domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.


Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske petu godinu za redom organizira Tjedan Ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone. Cijeli projekt je i ove godine prožet humanitarnom notom pa će dio sredstava biti doniran Dječjem domu Zagreb - domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 12. do 17. veljače 2018. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske (Baška Voda, Bjelovar, Dubrovnik, Osijek, Pula, Požega, Rijeka, Split, Zagreb...). Preko 50 kozmetičkih salona u navedenom će razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan Zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim. Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme!

Popis gradova i salona možete naći na službenoj web stranici Tjedna ljepote: www.tjedan-ljepote.hr


Tjedan ljepote Facebook Page
Tjedan ljepote instagram: @tjedan_ljepote
Za više informacija javite se na info@tjedan-ljepote.hr

Veselite li se najljepšem tjednu u godini? ;)

1 komentar:

 
 
Blogger Templates