srijeda, 21. veljače 2018.

PALMARIS SPA CENTAR: Tretman lica uz Pandhy's Cosmix liniju

U okviru Tjedna ljepote posjetili smo salon Palmaris gdje nas je ugostila vlasnica salona Tamara Krajač te smo premijerno isprobali tretman Pandhy'sove linije CosMix. Proces i rezultat ovog ugodnog i opuštajućeg tretmana donosimo u današnjem postu.


Prošlo ljeto je na međunarodnom sajmu kozmetike Cosmoprof u Las Vegasu "naj-trendi" proizvodom proglašen Pandhy'sov set CosMix, koji se sastoji od baznih krema i maski u koje kozmetičari dodaju ekstrakte ovisno o tipu kožu na licu mjesta. U CosMix setu je 13 ekstrakata južnoameričkih bilja (ratanije, mace, zmajeve krvi, camu camu itd) koji se kombiniraju sa revitalizirajućim kremama i maskama. To su ljekovita bilja s bogatom poviješću, koja potječu iz peruanskih Anda i Amazonske prašume te za koje postoji tradicionalno znanje i iskustvo u upotrebi. 
Zašto Peru? Peru posjeduje iznimnu bioraznolikost. Procjenjuje se da tamo raste 20 000 različitih vrsta biljaka, što čini 8% svih poznatih vrsta diljem svijeta. 


Upravo o svemu tome mi je ispričala kozmetičarka, vlasnica salona Palmaris u Zagrebu koja je i zastupnica za Pandhy'sovu kozmetiku, Tamara Krajač. Divna mlada poslovna žena sa 25 godina radnoga staža u kozmetičarskom svijetu, koja je do sada prošla više različitih edukacija i seminara po cijelom svijetu (trenutno se vratila iz Budimpešte sa jednog i sprema za posjet Londonu). I nakon svih tih godina rada i dalje se u Tamari Krajač osjeti i vidljiv je žar u očima i ljubav u glasu prema poslu sa kojim se bavi.
Tamara me je ugostila u svojem Salonu u Zagrebu u kvartu Siget. Divnom salonu na dvije etaže i pružila mi da premijerno osjetim tretman CosMix.




Prije početka tretmana Tamara je stvorila divnu opuštajuću atmosferu uz instrumentalnu glazbu. Instrumentali poznato je znanstveno, djeluju na psihofizičko stanje i unošenje mira unutar osobe.
Linija Pandhy's sa kojom smo radili tretman zove se COSMIX i specifična je po tome što ne samo da je prirodna, nego i personalizirana za specifične tipove i potrebe kože - maske i kreme pripravljaju i miješaju se na “licu mjesta”.

Sam proces tretmana odvija se na sljedeći način:
1. U prvoj fazi smo očistili lice sa enzimatskim peelingom koji je ujedno i peeling i skidač šminke.
2. Nakon toga smo izmasirali lice sa baznom kremom u koju smo dodali kokosov maslac.


3. Nakon toga smo od baze za masku i koktela od organskog hijalurona i koktel ampule od biljnih ekstrakata napravili regenerativnu koktel masku za kožu.



4. Poslije maske koja je odstajala 15 min smo ponovno na lice stavili hijaluron pomiješan sa završnom kremom.
5. Na završnu kremu je išao i mineralni puder koji ljekovito djeluje na kožu i ne zatvara pore.



Dojmovi nakon tretmana:
Sa oduševljenjem mogu reći da se učinak vidio već po završetku tretmana. Preporučuje se kura od četiri tretmana jednom tjedno, a potom po jedan mjesečno za održavanje rezultata. 
Cijena tretmana je 250 kuna.

Za kraj mogu reći, na tretmanu u u salonu Palmaris bila sam u predvečernjim satima, a već sljedeće jutro dočekalo me je ugodno iznenađenje u ogledalu. Koža vidljivo svježija, lice koje nije bilo vidljivo natečeno od spavanja. Definitivno ću nastaviti sa ovim tretmanom, s porukom svima vama dragi čitatelji - NE MOŽEMO SAMO OD TIJELA UZIMATI, DUŽNOST NAM JE I PRATITI PORUKE KOJE NAM TIJELO ŠALJE TE MU I PRUŽATI, A NE SAMO OD NJEGA UZIMATI.


Jeste li čule za Pandhy's kozmetiku? Koliko si često priuštite neki beauty tretman?
Ivonalis ❤️

1 komentar:

 
 
Blogger Templates